Hírek macbook

Dátum: 2015-04-01 | írta: Zehy

4

Szorgos kis kezek kicsomagolják az új 12 inches MacBook-ot

iCentre

Egy kicsivel közelebb kerülhetünk az Apple új laptopjához, ha más nem, legalább az arányokat jobban el tudjuk képzelni.

Az Apple új masinája március elején került bemutatásra [LINK] és szokás szerint rögtön felkavarta egy kicsit az állóvizet. Minimálisan, de ettől függetlenül szembeszökően átalakított külső dizájn, belső újítások és meglehetősen szerény “motor” jellemzi a hamarosan (1-2 hét) érkező új MacBookot.

Kevés dolog van, amit tökéletesebbnek tartok a MacBook Air készülékemnél, így személy szerint a véleményezést későbbre hagynám, az eddig látott képek és ez a videó nem győzött meg a cseréről. Már csak azért sem, mert semmi baja a gépemnek… mondjuk lehet, hogy új belépőként azért másképp gondolkodnék.

A videóban meglehetős alapossággal végigmennek a szokásos unboxing folyamatokon, így kibontás, a tartozék átvizsgálása [USB-C] és a bekapcsolás is látható, ám végül nem indul el a készülék. Tanácstalanság és már-már sírás kerülgeti a kezek tulajdonosát, ám erről sajnos nem tudok többet nyilatkozni, mert a vietnámiul beszélő MiK-kolléga épp kiment kávézni a cikk írása közben… 🙁

 

Forrás: Cult of Mac

Címkék: • Prod

  Ez a videó privát. 🙁

  • Éjjel még simán ment. 🙁
   Keresek majd egy másikat.

 • iKris

  Csak azt nem értem, hogy egy Apple terméket miért ilyen szerencsétlenül kell kivennie a dobozából?..

  • iKris

   Értem én ez alatt azt, hogy hiányoznak a kis fülek, amikkel ki lehet emelni a gépet, az adaptert, meg ezeket a mélyedésekből a doboz felfordítása helyett.

Vissza a tetejére ↑