Blog isamurai

Dátum: 2015-04-07 | írta: @dmin

0

Heti iSamurai iPhone 4/4s Home gomb csere 3990Ft-ért

iCentre

Amennyiben mindenki kellőképpen elég sonkát fogyasztott és piros tojást zsebelt be a locsolkodás után, akkor megkezdjük ezt a hetet is egy jó kis iSamurai akcióval!

Ne búsuljatok, ígérjük nem lesz hosszú, ezért mi erre a rövid hetecskére nem akartunk semmiféle nagyszabású akciót, inkább egy örök klasszikust hoztunk el, amit mindig kértek, az iPhone 4/4s Home gomb javítást 3990 Ft-ért, most már 6 hónap garanciával, de az 1 órás gyors szervizelési idő mit sem változott.

Szóval beragadt, nem működő Home gombok reszkessetek!

Természetesen boltunkban is próbálunk még kedvezőbb árakat nyújtani az eddig is megszokott minőségi termékkínálatunkhoz. Mi több, ezekhez kínálunk tartozékokat, mint például töltő, üvegfólia, különböző tokok, kábelek.

Látogass el hozzánk, akár javíttatni szeretnéd kedvenced, akár egy új Apple-családtaggal szeretnéd bővíteni otthonodat.

Természetesen várjuk esetleges kérdéseid, ötleteidet az adasvetel@isamurai.hu e-mail címen, miben fejlődhetnénk még, mert nélküled, észrevételeid nélkül, legyen az pozitív, vagy negatív, nem tudunk egyre jobbak lenni.  🙂

Kövess minket Facebookon, látogass el a www.isamurai.hu oldalra, vagy üzletünkbe, ahol a szerviz-árak mellett követheted szemben lévő üzletünk folyamatosan bővülő, naprakész kínálatát is.

Itt rengeteg olcsó használt és új Apple készülék közül válogathatsz!

Várunk szeretettel,

Az iSamurai csapata

Mindenkinek szép hetet kíván az iSamurai csapata!

Címkék:Vissza a tetejére ↑