Hírek

Dátum: 2015-04-08 | írta: Zehy

0

Elképesztő felvételek az új iPad mini 4-ről! Videó is van!

iCentre

Kiszivárgott, nem kell tovább várnotok, az iPad mini 4 első fotói megérkeztek!


A halovány és szinte semmi újdonságot nem mutató iPad mini 3 után meglehetősen nagy érdeklődéssel várjuk az Apple idei táblagép-szekciójának a frissítését, melyhez most kaptunk egy kis támpontot e remek képeknek köszönhetően…

Természetesen a fenti szöveg és a cím csak poénkodás, hiszen az itt látható képekkel és videóval nem megyünk messzire, épp csak arra jók, hogy meg tudjam írni a vezetőség által várt napi három-négy cikket.

Mindegy, ne mondjátok, hogy nem vagyunk up-to-date-ek, íme a tegnap esti-ma délelőtti vezető hír a neves külföldi Apple-oldalakról. iPad mini 4, az első fotók!

iPad-mini-4-640x363

iPad-mini-4-inside-640x363

Elsőre persze fel sem tűnik a különbség, szinte teljesen megegyezik az eddig iPad mini modellekkel a mostani is, csak pár apró részletből láthatjuk, hogy egyre jobban olvad egybe a dizájn a nagyobb testvérrel, az iPad Airrel. Ezek egyike az alul található hangszórórács átalakítása és az oldalsó némítógomb eltűnése.

A leginkább belső frissítésekkel (A9 chip, több memória, jobb kamera stb.) érkező új modell 2015 ősze előtt nem várható, így egyelőre be kell érnünk ezekkel a képekkel és a videóval. Izgi, mi? 😀

 

Forrás: CultofMac

Címkék:Vissza a tetejére ↑