Hírek xiaomi

Dátum: 2015-04-13 | írta: @dmin

8

Az iPhone-t klónozó Xiaomi panaszkodik a sok hamisítványra

iCentre

A Xiaomi, mint az egyik legnagyobb copypaste cég a világon, újabb szintre emelte a cinikusságot.

Tudjátok, ez a cég az, amelyik Steve Jobs ikonikus öltözetébe bújva mutatta be az iPhone-ról mintázott telefonját és amikor megkérdezték, hogy ez most hogyan is van, azt válaszolta, hogy megtiszteltetésnek veszi, hogy az Apple-t másolhatja.

Kapcsolódó cikkek:

De mindenkit elér a karma vagy a nagyság átka.

A Xiaomi vezérigazgatója Lei Jun arról panaszkodott, hogy a  hamisítványokat gyártók kihasználva cége népszerűségét, egyre inkább előretörnek.

Mi a legnagyobb probléma? Olyan sok a hamisítvány. Ha nem lennének hamisítványok, az értékesítésünk két- vagy háromszorosa lenne a jelenleginek.

Erre a magunk részéről csak annyit reagálnánk, hogy ezt egy tükörrel szemben állva kéne elmondani almával a kezében. Hátha bejön.

Forrás9to5Mac

Címkék: • Biff Tannen

  Én speciel egyik Xiaomi modellt sem látom hasonlítani az iPhone-ra. Se méretben, se formában, se home gomban, se a microSD elhagyásával, se a kamerában, sem a kijelzőben, sem a márkajelzésben nem azonos. Ja de, ez is van feketében és fehérben, tévedtem :-))

  • vadifuk

   +1
   Hardver utan sw:
   Az apple csak tanulhatna toluk… Jailbreak, vagy fizess, ha testreszabnad.
   Miui meg alapbol adja, full user friendly..

 • Imhotep Elemér Rézműves

  Hagyjuk már ezt a hamisítvány témát. Az apple ugyan úgy az emberek igényit határozza meg. Jól menő cég, ennyi. Úgy bele vagytok buzulva mint állat.
  Telefonálni is szoktatok? Használjátok valódi kommunikációra azt a szart ami a kezetekben van?? Nekem jó mindegyik, mert arra használom őket, amire valók. Nyűglődtök itt a sok fossal. A takony apple valójában csak a tabletjével tud most nagyot alakítani, ez a szomorú valóság. A hype működik, de az iphone 6 nem jobb, mint a vetélytársai. Ez van!
  Ti meg az ilyen szánalmas cikkekből próbáltok megélni. Ez a másik nagy igazság …

  • bbslut

   miert van az az erzesem, hogy savanyu a szolo… 😀

   • Zlatan Bako

    Mert magadra ismertél, te sznob!

    • bbslut

     hacsak ugy nem 🙂

 • Mash

  Az a probléma ezzel, hogy szerintem a Xiaomi soha nem adott el fake iPhone-t, amire Apple logót nyomtak. Viszont amire panaszkodik, hogy az ő készülékeikkel ezt csinálják, mint ahogy hamis iPhone-okat is lehet kapni. Én nem keverném a két dolgot…

 • Gyula Kotosz

  Tekintettel arra, hogy nekem mindkettőből van, állíthatom, hogy azon kívül, hogy ha nehezen is de mindkettővel telefonálni is lehet, nem hasonlítanak egymásra. (Ezért vettem mindkettőt.) Azt is kijelenthetem, hogy a Xiaomi kizárólag az árban – de abban nagyon. – marad le az iPhone mögött.

Vissza a tetejére ↑