Alkalmazás igo

Dátum: 2015-04-15 | írta: @dmin

13

Akarsz egy ingyen iGO-t? Most megkaphatod!


iCentre

Így ünnepli a tizedik évfordulót a hazai sikersztori!
Az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi iGO Navigációját okostelefonokra, amely a cég legfrissebb Magyarország térképét tartalmazza.

A gesztus apropója, hogy idén éppen tíz éve annak, hogy az alapítók létrehozták a ma már világszerte milliók által használt iGO Navigációs szoftvert.

Az iGO Navigáció legelső verzióját 4 programozó fejlesztette ki egy kis budapesti lakásban – innen indult hódító útjára 2005-ben. Jelenleg 770 főnek ad munkát az egykori garázscég, s további 200 ember felvétele a cél 2015-ben.

Az NNG jelenleg 8 országban tart fenn irodát, és globális szinten meghatározó szereplője a navigációs iparágnak. Több, mint 30 autómárka modelljeiben működik iGO Navigáció, népautóktól kezdve luxus sportautókig minden kategóriában, a 20 milliót is meghaladja azoknak a felhasználóknak a száma világszerte, akiknek az NNG terméke mutatja az utat minden nap.

“Számos nagy döntés, melyet az idő igazolt, álmatlan éjszakák, hogy merre haladjunk, és nem egy újratervezés – ez kellett ahhoz, hogy az elmúlt évtizedben plusz külső segítség nélkül, szédítő sebességgel fejlődhessünk. Mindazt, amit felépítettünk, itthoni szakemberekkel tettük. Büszke vagyok erre a csapatra, és mindarra, amit megvalósítottunk. Hogy első 10 évünket megünnepeljük, ajándékot adunk az országnak, ahonnan elértük a globális sikert. Jó utat hozzá, a miénk az volt!” – mondta Balogh Péter, az NNG alapító-vezérigazgatója.

A kerek évforduló alkalmából az NNG tíz napra ingyenesen letölthetővé teszi limitált kiadású, születésnapi iGO navigációját, iOS és Android operációs rendszerű okostelefonokra és iPad-re. Ez az NNG első, közvetlenül a végfelhasználók számára is elérhető Androidos navigációs alkalmazása.
Az applikáció a „SzülinApp” nevet kapta.

(7’’-nál kisebb képernyő-átmérőjű készülékekre, Android 4.0-tól felfelé és iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től fölfelé.)

NNG_iGO_Navigation_Szulinapp_Budapest_1

A SzülinApp az alapvető navigációs funkciókat kínálja, mint az alternatív útvonalak, parkolási lehetőségek, és az automatikus újratervezés.

Egyik legnagyobb előnye, hogy használatához nincs szükség internetkapcsolatra. Az offline alkalmazás nem fogyasztja a mobil adatforgalmat, és olyan területeken is működik, ahol nincs térerő.

A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból illetve Google Play áruházból 2015. április 20. és 29. között. 

UPDATE – TÖLTHETŐ!

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

Az NNG Kft.-ről

Az NNG Kft. az autóipari, az okostelefonos és a személyi navigációs szektor egyik vezető globális szolgáltatójaként kínál fedélzeti 3D-s navigációs alkalmazásokat, melyekhez szolgáltatások széles köre, valamint egy univerzális online szoftver- és térképfrissítő portál kapcsolódik.

A díjnyertes iGO Navigációs szoftvermotorra épülő, egyedülálló technológia innovatív navigációs szoftvert, gördülékeny felhasználói felületet, illetve a navigációhoz kapcsolódó tartalmakat és szolgáltatásokat kínál világszerte a készülék- és autógyártók, a hálózatüzemeltetők, a professzionális szállítóvállalatok és az egyéni felhasználók számára.

Az NNG iGO Navigációs szoftverét használó eszközök száma mára világszerte meghaladja a 20 millió darabot.

A világ 34 legnagyobb autómárkájának dolgozó 16 globális beszállítóval kötött megállapodásai alapján az NNG további 30 millió darab licenszet tervez leszállítani a következő években. A navigációs piacon meghatározó, folyamatosan fejlődő és bővülő vállalat 11 irodát működtet világszerte: a magyarországi központ mellett további irodákat Izraelben, Svájcban, Indiában, Japánban (2x), Ausztráliában, Kínában és az Egyesült Államokban(3x).

A budapesti székház megkapta „Az Év Irodája 2012” díjat. Az NNG 2014-ben elnyerte a leggyorsabban növekedő európai vállalat címet az International Business Awards℠-on, illetve korábban megnyerte a European Business Awards™-ot is.

Az NNG-ről bővebben a www.nng.com honlapon olvashat. Az iGO Navigáció termékeiről bővebb tájékoztatás a www.igonavigation.com oldalon található.

Címkék: • becks

  Letöltési linket adhatnátok mert én se ingyenes igo-t se “szülinapp”-ot nem találtam.

  • kocka

   Április 20 -tól!!!!

   • becks

    Köszönöm! Figyelmetlen voltam.

  • Józsi

   Esetleg kérek!!! Te meg tanulj meg olvasni!

   A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból illetve Google Play áruházból 2015. április 20. és 29. között.

  • kiemelés

   A SzülinApp alkalmazás ingyenesen letölthető az App Store-ból illetve Google Play áruházból 2015. április 20. és 29. között.

 • Andrási Zsolt

  És milyen térképet fog tartalmazni? Csak Magyarország? (csak mert olyanom már van, felesleges lenne letöltenem)

 • Adam

  Akkor iPad airemre nem lesz letölthető? Mert ugye 9,7inch

 • jczettler

  Az tudható, hogy lesz e a jövőben bármilyen formában korlátozva ez az ingyenes verzió? Pl. szolgáltatások és/vagy funkcionalitások terén?

 • rhgdhd

  Megint valami amit nem lehet letölteni. Vagy nagyon bonyolult? Sehol nem látok olyant, hol lehet letölteni. Telepíteni, ilyen van, de letölteni, ilyen nincs. Kamu az egész. Megint egy átverés.

  • Simán letöltöttem, milyen átverésről beszélsz? :DDD

  • Csá

   Nincs átverés! Te csinálsz valamit nagyon rosszul!

 • katanaboy

  szaisztok nekem ipad retina minin nem talál gps-jelet ötlet?

  • Király Norbert

   Be van kapcsolva ?
   Ha igen próbáld meg ujra indítani a 2 Gombos kombinàciòval
   Ha Ez sem segít akkor dugd gèpre restor beckup.
   He ez sem szervíz ✌️

Vissza a tetejére ↑