Watch apple watch

Dátum: 2015-04-17 | írta: @dmin

0

Az Apple Watch megmutatta magát Milánóban

iCentre

Mint tudjuk az Apple Watch eladások elég “gyengén” muzsikálnak, körülbelül egymillió darab kelt el néhány óra alatt előrendelésben.

Ez azt is előrevetíti, hogy egyelőre csak távolról szemlélhetjük az új Apple terméket.

Az olasz divatimádók számára a milánói Salone del Mobile dizájnvásáron mutatkozott be, azonban talján barátaink számára is csupán a megtekintés marad, hiszen rájuk talán csak a második körben kerül sor.

Olyan neves szemáélyiségek vettek részt a bemutatón, mint a nemzetközi marketingért felelős, Phil Schiller, és ipari formatervező, Marc Newson.

Szerencsére a macitynet.it és az iGen.fr blog is részt vett az eseményen és lőttek egy pár, a mi érdeklődésünkre is számot tartható fotót.

Az első körben a Watch az Egyesült Államok és Kína mellett,  Kanadában, Franciaországban, Japánban, Németországban és az Egyesült Királyságban lesz elérhető.

Apple-Watch-display-Salone-Del-Mobile-Design-photo-001[1] Apple-Watch-display-Salone-Del-Mobile-Design-photo-002[1] Apple-Watch-display-Salone-Del-Mobile-Design-entrance-Macitynet-002[1] Apple-Watch-display-Salone-Del-Mobile-Design-Phil-Schiller-Macitynet-001[1] Apple-Watch-display-Salone-Del-Mobile-Design-Marc-Newson-Twitter-user-audreyworldnews-001[1]

Forrás: idownloadblog.com

Címkék:Vissza a tetejére ↑