Bulvár iphone 7

Dátum: 2015-04-19 | írta: @dmin

5

iPhone 7 órafelhúzóval, avagy elgurult a gyógyszer?

iCentre

Azon a tanszék még vitatkozik, hogy iPhone 6s vagy iPhone 7 lesz az ősszel megjelenő telefon neve, azonban a koncepciógyártókat ez nem érdekli.

A ConceptsiPhone Youtube oldalán megjelenő legújabb videó láttán véleményem szerint joggal ráncolhatjuk össze szemöldökünket.

A koncepció legfurcsább vagy legérdekesebb eleme a Watch-ból átemelt “órafelhúzógomb”, a Digital Crown névre hallgató Home gomb, ami a készülék oldalán található, és beépített Touch ID-vel rendelkezik.

Természetesen a hagyományos Home gombot el is felejthetjük, bár ennek a kiugró oldalsó megoldásnak az ergonómiai helyességéról nem vagyok meggyőződve.

A hagyományos előlapi gomb helyén egy három érzékelővel ellátott Sense Button jelenne meg.

A képernyő felbontása a Retina HD+, azaz 2560×1440 pixel  lenne, illetve az ötletgazda 6,9 milliméterre csökkentette az iPhone 7 készülék vastagságát.

 

Címkék: • 123XYZ

  Erről nekem kapásból a Sony jut eszembe.

 • Szabó Ákos

  Instrumentális ária zene, 3D render. Az ilyen concept rajzolók csak tördelni és gondolkodni nem tudnak. Pl.: 3colors? mi más lenne egy kijelző? CMYK? : (

  • Máté Kele

   Jóember, a 3 colors a telefon színére vonatkozik, nem a kijelzőre.

   • Szabó Ákos

    A válasz jogos! Viszont a “3 colors” attól még lényegtelen információ, egy ilyen koncepciónál, ahol 3 új dologra(ios, crown és kijelző magasság) kellene fókuszálni.

 • kepatrik

  Még egy dolog ami elakad a zsebben 😀

Vissza a tetejére ↑