Hírek

Dátum: 2015-04-21 | írta: Zehy

7

Dubajban 40 emeletnyi zuhanást élt túl az iPhone 6! [VIDEÓ]

iCentre

Határozottan rossz érzésem volt a videó megtekintése előtt, ami be is jött. Rémálom, horror, könnyek, vér. Na jó, ez utóbbiak mégse, sőt, megmagyarázhatatlan happy end.

Catalin Marin Dubajban sétálgatott és fotózott, majd gyanútlanul felment 40 emeletnyi magasságba, hogy még lélegzetelállítóbb képeket és videókat készítsen. Aztán huss, egy tizedmásodperc alatt ragadta ki a szél a kezéből az iPhone-ját, ami a már elindított felvételnek hála, meg is örökítette a repülést. Catalin lerohant telefonjáért, ami csodával határos módon nem csak, hogy megmenekült, de minden gond nélkül rendesen működött is tovább (a tok gyártója számíthat az eladás fellendülésére), így momentaryawe fel is töltötte az elkészült videót.


 

Nem sokkal később a techoldalak érdeklődésére a hölgy lefotózta a szerencsétlenül járt iPhone-t is, ami szerintem egy kisebbfajta csodának és a tok gyártójának hála úszta meg a 40 emeletnyi zuhanást. Egyesek szerint persze csak egy Apple-féle marketingfogásról van szó, de hát ez már legyen az ő bajuk.

iphone-6-dubai

Forrás: CultofMac

Címkék: • Ez nem az, aminek látszik.

  itthon meg mire leértünk volna, már egy gyanútlan arrajáró fel is kapta volna, és elsétált volna vele 😀

  • Ok, az most egy másik kérdés. 😀

 • Adam Deutsch

  lehet azért nem lett nagyobb baja mert olyan gyorsan pörgött hogy már leszállt mint a helikopter:D

 • petimolnaaaar

  Én Spigen tokot és fóliát használok az 5S-semre, és – bár 40 emeletnyit azért mégsem – én is nyugodtan dobálom akár 5 méteres magasságból a telefont csak azért, mert néhány iHater már nem bír más ellenérvet felhozni, csak azt, hogy “egyszer leejted és ripityára törik 200 ezer Ft” (ez és így egyszer elhangzott) 😀
  Az a 15-20 ezer Ft védelem mindenképpen megéri, főleg, ha olyan helyen használjuk a telefont, ahol normál esetben simán összetörhet vagy összekarcolódhat a telefon.

 • Fraky

  Milyen tok volt rajta?

Vissza a tetejére ↑