Bulvár

Dátum: 2015-04-24 | írta: Kadosa

0

iOS 9 – Lock Screen koncepció

iCentre

A ConceptsiPhone Youtube csatorna rukkolt elő a legújabb iOS 9 koncepcióval, melynek középpontja, illetve főszereplője a lock screen.


Az Apple várhatóan be fogja mutatni a legújabb operációs rendszert iDolgainkra a WWDC-n júniusban, ám amíg ez nem történik meg, rengeteg ötlet, megoldás, újfajta koncepció fog még várhatóan születni (videók lejjebb).

Simon Rahm, dizájner álmodta meg a legújabb lock screen interface-t, amely szerintem jóval felhasználóbarátabbá tenné a telefon nyomkodásával járó élményt. 
Maga a koncepció egy Quick Acces menürendszert nyújt a felhasználónak, amely segítségével egy érintéssel elérhetővé válnak az adott alkalmazások értesítései. Ezen programok között vannak a hívások, üzenetek, e-mail és emlékeztetők. A felhasználó itt tud dönteni amellett, hogy megnyitja az alkalmazást, a lock screenen reagál rá, vagy elutasítja – amit a videó be is mutat nekünk.

Quick Acces videó:

 

A videóból kiderül, hogy a képernyőn, egyből az óra alatt jelenne meg a Game Center, iMessage/SMS, illetve a hívások értesítője, vagy majdnem a teljes lock screent beterítve megjelennének az emlékeztetők, vagy adott esetben bevásárló listák.

Egyéb iOS 9 koncepciók és cikkek:

 

 

Forrás: YouTube

Címkék:Vissza a tetejére ↑