Hírek

Dátum: 2015-04-27 | írta: Zehy

1

Nem lesz fingós app Watch-ra :(

iCentre

Megvétózták a zseniális ötletet, az Apple szerint nem illik az ilyesfajta alkalmazás az elegáns és kifinomult óra imidzséhez.

Az igen kreatívan csak Fing Watchnak nevezett alkalmazás kikerült az App Store-ból (lehet, hogy be se került, de ez most mindegy is), az Apple pedig hivatalos magyarázatot is mellékelt a készítőknek.

Eszerint duplikált appokat, mint a zseblámpa, a böfögést vagy fingást imitáló alkalmazásokat joga van elutasítania, de folytatják, hiszen bizonyos feltételeknek és Apple védjegyeknek is stimmelnie kell a forgalomba kerüléshez.

Ám, ha még ez se lenne elég, akkor az utolsó indoklás szerint egyébként nagyon egyszerű részükről a képlet, nem akarnak fingós alkalmazást az Apple Watch-ra. És pont.

Címkék:  • Biff Tannen

    De jó, hogy eldöntik, hogy az 500$-os órámon mi legyen és mi nem?! És még mondja azt valaki, hogy az Apple nem korlátozza be az ügyfeleit. Alig, igaz? Röhej ez az egész üzleti modell. Egy rakat pénzt kifizet a sok droid az iPhone, iPad cuccra, de azzal nincs vége, ha valamire akarja is használni, puffogtatnia kell az ezreket havi szinten. Ezzel a modellel ingyen kellene adni az eszközt, mert életem végéig fizetnem kell, hogy tudjam használni hol ilyen, hol olyan alkalmazás miatt. Suck ez a négyzeten.

Vissza a tetejére ↑