Hírek galaxy s6

Dátum: 2015-04-28 | írta: @dmin

11

Óvodások tervezték az új Samsung Galaxy S6-ost?

iCentre

Amennyiben valakinek is kétségei lettek volna arról, hogy az Apple konkurensei bizonyos területeken miért nem érnek az almás cég nyomába, annak álljon itt a Galaxy S6 esete.

Már több esetben is bebizonyosodott, hogy az Apple nagyon ért az apró finomságokhoz, gondoljunk csak az iOS-es és az androidos ikonok közötti különbségekre. Természetesen az Apple is megérdemli a feddést néhány témában; a kiugró kamera vagy az antenna-csíkok jó néhány Apple-rajongó hátán állították fel a szőrt. Most viszont megérkezett néhány kép, ami még durvábban rávilágít az Apple tökéletességre való törekvésére és arra, hogy a Samsungot a világ legnagyobb androidos gyártóját mennyire nem érdeklik a részletek a Galaxy S6 esetében.

Gyakorlatilag az egész készülék úgy néz ki, mintha a részleteket egymásra dobálták volna fémépítőt játszó óvodások. A verizonos készülék Qualcomm-matricájáról ne is beszéljünk.

Mondjuk a csávó körme sem gyenge. 🙁

galaxy-s6-bottom-alignment-940x710[1]galaxy-s6-qualcomm-alignment[1]galaxy-s6-side-alignment[1]galaxy-s6-top-alignment[1]

Forrás: iMore

Címkék: • Magyar Szabolcs

  Nagyon ratyik vagytok, ilyen fikázást az óvodások szoktak….

  • Egész pontosan itt tudsz reklamálni, ők írták az eredeti cikket:
   news@imore.com

   További szép estét!

   • expa

    Hülyékkel ne foglalkozz 😀

 • P

  Ti meg lehoztátok, és óvodás módjára örömködtök. Valamint flegma stílusban válaszoltok a nektek nem tetsző kommentelőknek. Mielőtt jönnének a hatalmas beszólások, hogy troll vagyok. Tisztázzuk: – három iPhone készülékem is van. Ezt a kommentet pedig egy MacBookPro segítségével írom. De szégyenlem magam az iPhone telefonosok közösségét alkotó emberek miatt. Ez a szemellenzős fanatizmus amit az almás fórumukon lehet tapasztalni az már nagyon gáz. Nem fikázni kell. El kell ismerni, hogy más is tud jó, telefont gyártani. Az iPhone hibáit pedig nem mentegetni kellene sete-suta magyarázkodásokkal. Hanem tudomásul venni, hogy az Apple sem tökéletes.

  • SamS

   dicsértessék 🙂

  • nDave

   Teljesen egyetértek. Nekem is iPhone-om van, de én továbbra is független akarok maradni. Győzzön a jobbik. Már volt Windows Phone-om (amire szoftvert is fejlesztettem), Androidos telóm (többször is, de nem jött át) és tavaly nyár óta egy 5S tulaja vagyok. Mindegyiknek megvan a maga zsenialitása és bosszúsága is, de nem kezdek el ilyen gyerekes módon fikázni dolgokat. Nekem is jobban tetszik, hogy az iPhone-on minden egyvonalban van, de a stílus, ahogy ez közölve van, az ugyanolyan minőséget képvisel, mint ahogy szerintetek a Samsungon lévő dolgok el vannak helyezve. A csávó körmével egyébként mi a baj?

  • Szabolcs Fekete

   Vegre valaki ajfonos aki elismeri az apple hibait. volt valaha nekem is de most samsungos vagy kb ot eve de ami jo az jo. Ha az apple akkor azt is elismerem. A telefonba a note jon be de computerbe az apple verhetetlen. Mindegyik profi marka egy jo par hibaval de en igy szeretem oket.

   • expa

    Pont a Samu Note3-t használó haveromnak van elege a samsung hülyeségeiből és Almára vált. Aki akarja használja a szutykot 😀

 • Mindegy

  Nagyon gáz a színvonal. Átháritani a felelőséget az az óvodás dolog.

 • Kégli Zoltán

  Legalább ebben az egy dologban jobb az Iphone a Samsungnál. :)))))))))))))))
  Ez tegye őket boldoggá!

  • expa

   Te akkor nagyon nem értesz a telefonokhoz, biztosan még Óvodás vagy 😀

Vissza a tetejére ↑