Bulvár

Dátum: 2015-05-04 | írta: Zehy

0

12,9″ iPad Pro: Bluetooth stylus, NFC, Force Touch és USB-C csatlakozó [VIDEÓ]

iCentre

Számos találgatás született már a nagyobb iPad gépről, de bizonyíték egyelőre nincs a létezéséről. A mostani találgatás sem tartalmaz semmi konkrétumot – pusztán ötletelés, de annak legalább elsőrangú.

Természetesen a mostani pletyka is meg van támogatva egy emberrel, aki nagyon közel áll a fejlesztésekhez és már hallott valakiről, aki egyszer már látott valakit, aki állt egyszer egy olyan ember mellett, aki már beszélt egyszer egy iPad Pro-hoz hasonlító eszközről…

Apple-stylus-concept-Martin-Hajek-009

Ebben pedig érdekesebbnél érdekesebb hardverek voltak belezsúfolva, úgy mint Bluetooth kapcsolattal ellátott stylus, USB-C csatlakozó vagy éppen az új MacBook-kal és Watch-csal érkező Force Touch. Természetesen az NFC sem maradhat ki, hiszen az iPhone 6-tal érkező Apple Pay fontos része ez, mely az elemzők szerint minden további Apple-eszközben felbukkan majd.

A pletykák alapja egyébként mindig az az állítólagos piaci igény, mely egyöntetűen ordít egy nagyobb, egész pontosan 12,9 inches iPad eszközért. Az alábbi videóban meg is mutatják az arányokat, már csak az a kérdés, hogy tényleg szükség van-e egy ekkora táblagépre? Szerinted?

 

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vissza a tetejére ↑