Blog isamurai

Dátum: 2015-05-04 | írta: @dmin

0

Heti iSamurai: iPhone 4/4s powergomb javítása

iCentre

Ha hétfő, akkor újra heti iSamurai akció…. Az idő változik, hol esik, hol ezer ágra süt a nap, csak egy dolog állandó, hétről hétre újabb és újabb heti akció az iSamurai-ban.

Ezen a héten egy olyan problémával foglalkozunk, ami nagyon sok iPhone 4/4s tulajdonost érint: a hibás, nehezen funkcionáló, fránya bekapcsoló gomb, más néven power gomb.

Ha te is azok csoportját erősíted, akiknek problémája akadt a power gombbal, akkor mi segítünk, méghozzá egy órán belül 3990 Ft-ért, 6 HÓNAP GARANCIÁVAL!

Szerintem nincs értelme tovább várnod, Mi várunk!

Természetesen boltunkban is próbálunk még kedvezőbb árakat nyújtani az eddig is megszokott minőségi termékkínálatunkhoz.

Mi több, ezekhez kínálunk tartozékokat, mint például töltő, üvegfólia, különböző tokok, kábelek.

Látogass el hozzánk, akár javíttatni szeretnéd kedvenced, akár egy új Apple-családtaggal szeretnéd bővíteni otthonodat.

Természetesen várjuk esetleges kérdéseid, ötleteidet az adasvetel@isamurai.hu e-mail címen, miben fejlődhetnénk még, mert nélküled, észrevételeid nélkül, legyen az pozitív, vagy negatív, nem tudunk egyre jobbak lenni.  🙂

Kövess minket facebook-on, látogass el a www.isamurai.hu oldalra, vagy üzletünkbe, ahol a szerviz-árak mellett követheted szemben lévő üzletünk folyamatosan bővülő, naprakész kinálatát is. Itt rengeteg olcsó használt és új Apple készülék közül válogathatsz!

Várunk szeretettel,

Mindenkinek szép hetet kíván az iSamurai csapata!

Címkék:Vissza a tetejére ↑