Alkalmazás

Dátum: 2015-05-12 | írta: Hella

2

A legjobb iPhone applikációk művészeknek – Rajz, skicc és festés


iCentre

Minden iPhone tulaj számára emlékezetes év volt 2007. Ekkor mutatták be az első iPhone-t. A piacra kerülés után a fejlesztőknek még szükségük volt egy kis időre,hogy felmérjék az új készülék képességeit.

Az innovatív applikáció készítők már ekkor meglátták a hatalmas lehetőséget az Apple új készülékében. Egymás után kezdtek a piacra, pontosabban az App Store-ba kerülni a kreatívabbnál kreatívabb fényképszerkesztő alkalmazások.

Ugorjunk egy nagyot az időben és lássuk mi a helyzet napjainkban.

Az alma emblémával ellátott telefonok vitathatatlanul hatalmas népszerűségnek örvendenek, talán köszönhetően annak is, hogy a vékony “gépházban” elhelyezett 64 bites, igencsak gyors processzor hajtja meg őket. Mindezek mellet pedig a 8 megapixeles kamera rengeteg lehetőséget hordoz magában (amit rengeteg iPhone tulajdonos ki is aknáz). Ennek eredményeképpen már a múlt évben újra gondoltak pár régi képszerkesztő “gyöngyszemet”.

A lehetőségek tárháza immáron szinte kimeríthetetlen, ha akarsz rajzfilmes keretet rakhatsz a képre, különleges szűrőket alkalmazhatsz, fókuszálhatsz, vághatsz, homályosíthatsz, stb. kár volna fel sorolni mindet.

A régi ismert és nagy kedvencek között van néhány örök favorit, amit minden kreatív iPhone-t birtokló személy kezdőképernyőjén helyet kell, hogy kapjon. Lássunk is néhány példát, amit természetesen megtalálhattok az App Store-ban.

Adobe Color CC

Ezt a szerkesztő alkalmazást a veterán Apple imádók korábban Color CC néven ismerhették, azonban mára ezt a régi kedvencet is újra tatarozták, így nyerte el mai formáját.

A kezelése egyszerű, a nem túl profik is könnyen eligazodnak rajta, ezzel szemben igen különleges képeket készíthetnek vele. Rengeteg szűrő, keret, fény és egyéb hatás áll rendelkezésére annak aki telepíti, illetve különböző témákat menthetünk még le az AdobeApp-ről, vagy a PhotoshopCC-ről.
Az alkalmazáshoz internet kapcsolat és Creativ Cloud tagság szükséges.

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

Adobe Brush CC

Akárcsak az Adobe CC-nél, itt is akármelyik képünket saját ízlésünkre formálhatjuk, itt viszont már rendelkezésünkre állnak olyan eszközök mint pl, a tus vagy az ecset hatás, amik segítségével “művészi” hatást adhatunk egy-egy fotónak.

Ha akarunk rá fókuszálhatunk a kép egy bizonyos pontjára,hogy csak azon dolgozzunk, illetve a felesleges részeket le is vághatjuk a képről.
Az app használatához internet kapcsolat és Creativ Cloud tagság szükséges.

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

Adobe Photoshop Mix

Keverhetünk különböző dolgokat, képeket komponálhatunk, de még fotó montázst is készíthetünk ezzel az alkalmazással.

A legutóbbi iOS8-as frissítéskor sokkal precízebbé tették, és olyan lehetőségeket adtak hozzá mint az Instagram és a Facebook általi megosztás.

Az utóbbi két apphoz hasonlóan, ehhez is szükséges internet kapcsolat és ingyenes Creativ Cloud tagság.

Adobe Photoshop Mix - Cut out, combine, create

Adobe Photoshop Mix – Cut out, combine, create

Fejlesztő: Adobe

Ár: Ingyenes
Méret: 210.34 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

További képszerkesztő alkalmazás tippekhez keressétek fel a forrásnál megjelölt oldalt. Jó szórakozást hozzájuk!

Forrás: DigitalArts

Címkék:  • Bence

    Hiányolom a Napi Ingyenes Alkalmazások sorozatot 🙁
    Lesz újra valamikor?

Vissza a tetejére ↑