Alkalmazás collide

Dátum: 2015-05-14 | írta: Hella

0

Íme az iTunes új sztárja: a keresztény Tinder, a Collide


iCentre

A legtöbb iPhone tulaj valószínűleg már találkozott az iTunes-on a Tinder nevű ismerkedésre szolgáló alkalmazással, talán már használta/használja is. 

Népszerűségét látva pár fejlesztő kitalálta ennek az appnak egy másik, vallásos réteget megcélzó “kistestvérét”, a keresztény verziót, hivatalos nevén a Collide-ot.

Az alkalmazás oldalán ezzel a szöveggel biztatják a hithű, ismerkedni vágyó fiatalokat :

“Intelligens vagy. Szórakoztató. Törekvő. És keresztényekkel szeretnél randizni. Találd meg az igaz szerelmet 2015-ben!”

Sok embernek röhejesen hangzik és már felbukkantak az ellenzők is, akik szerint ez kissé diszkrimináló, de ne is törődjünk velük, nekik ott a jó öreg, eredeti Tinder, hátha ott is össze tudnak ismerkedni egy keresztény lánnyal/fiúval.

A Collide működését tekintve nem sokban tér el a Tindertől.

A felhasználók képeket tehetnek fel magukról, nyilvános adatként megadhatják teljes nevüket, lakhelyüket, sőt, most kapaszkodjatok meg!

Kedvenc bibliai idézetüket is. Hiszen mi hozná össze jobban az embereket, ha nem egy lenyűgöző Ótestamentumi idézet?

A fejlesztők Facebook-os oldalukon úgy nyilatkoztak, hogy rengeteget dolgoztak az alkalmazással és az volt a céljuk, hogy tartósabb kapcsolatot tudjanak teremteni az emberek közt a különböző közösségekben.

Reméljük az egyház is értékeli törekvésüket.

Ha pedig ezek után kedvet kaptál az internetes ismerkedéshez, de nem vagy keresztény és nem szeretnéd az eredeti Tinder oldalt használni, akkor itt van még egy hasonló applikáció, amit zsidó vallásúaknak találtak ki, a JCrush.

A cikkben említett applikációk iPhone készülékekhez készültek és természetesen megtalálhatóak az iTunes-on.

Kellemes ismerkedést Nektek!

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

JCrush

JCrush

Fejlesztő: Crush Mobile LLC

Ár: Ingyenes
Méret: 67.13 MB

(forrás: Collide Dating, Opposing Views)

Címkék:Vissza a tetejére ↑