Hírek

Dátum: 2015-05-20 | írta: Hella

0

Merül az iPhone-od? Töltsd fel a táskáddal!

iCentre

Valószínűleg minden nőnemű sorstársam ismeri azt az érzést, mikor hirtelen szüksége lenne a iPhone-jára, nagy nehezen kihalásszuk azt a létfontosságú kacatokkal teli táskánkból, majd kisebb hiszti roham keretében nyugtázzuk, hogy az akkumulátor éppen készül bemondani az unalmast.

Jobb esetben van nálunk töltő és találunk egy konnektort, ahol egy kis életet tudunk varázsolni a telefonba, rosszabb esetben pedig se töltő, se konnektor.

Valószínűleg ezzel a problémával találkozhatott annak a manhattani divatháznak a feje is, aki gondolt egyet és összefogott az Everpurse-szel.

A fúzió eredménye pedig nem más, mint egy táska, ami iPhone-töltőként üzemel. Igen, jól olvastad. Egy táska.

Az 1976-ban alapított Kate Spade & Co. nevű luxus divatcég több mint 100 üzlettel és outlettel rendelkezik világszerte, ahol már korábban is széles választékban értékesítették a saját maguk által tervezett iPhone tokokat.

EverPurse-Interior

Azonban most egy egészen másfajta kiegészítővel rukkoltak elő, olyan táskákat terveztek, amik menet közben képesek feltölteni a beléjük helyezett iPhone-t.

A tervezés és gyártás során összedolgoztak az Everpurse-szel, ami mind az imidzsüknek, mind pedig a hírverésüknek jót tett.

A két cég közös célja az volt, hogy a táskák minél divatosabbak és egyénibbek legyenek.

Rengeteg fajtát terveztek: kézi és válltáska, irattartó és alkalmi viselésre alkalmas kiegészítőket – hogy minden élethelyzetben helyt álljanak.

A The Wall Street Journal szerint még idén szeptemberben piacra dobhatják a nem mindennapi táskákat.

Az árukról még nincs biztos információ, a spekulációk szerint 190 dollártól, közel 700 dollárig is elmehet egy-egy darab ára.

Az iPhone 5-től, az iPhone 6 Plus-ig, bármely Apple telefon feltölthető vele, természetesen a Lightning csatlakozóval rendelkeznie kell az eszköznek.

iphone

Az Everpurse társalapítója, Dan Salcedo szerint a teljesen feltöltött a táskák akár két napos üzemidőt is lehetővé tesznek az iPhone számára, attól függően milyen táska típust választunk.

Az év második felében már megszerezhetőek lesznek a tasik Kate Spade üzleteiben, weboldalán, az everpurse.com-on és a nordstrom.com-on is.

Az Everpurse-szel kötött partnerség a Kate Spade & Co. számára egy nagy lehetőség, hogy bemutassa, támogatja a technikai innovációkat, és fényes jövőt jósol mindkét cégnek.

Mindenesetre nem rossz ötlet, aki megteheti és nincs kedve töltőt vagy külső akkumulátort magával hordani, az mindenképp szerezzen be egy ilyen táskát, és nem kell többet bajlódnia a merülő, csipogó készülékével.

Forrás: RedmondPie

Címkék:Vissza a tetejére ↑