Hírek

Dátum: 2015-05-22 | írta: Zehy

0

Asphalt 8 – újabb frissítés érkezett


iCentre

Jómagam már jó ideje nem vettem elő az adrenalinlöket-szerű autós játékot, de gondolom azért még akad Asphalt 8-rajongó kicsiny közösségünkben. Nekik írom jelen sorokat, illetve hátha ennek hatására más is csatlakozik a Gameloft feltűnően színes, valamint benzingőzös világához.

A mostani update rengeteg újdonságot hozott a játékosoknak, így hálálva meg a játékon belüli vásárlásként beleölt sok-sok dollár- és eurócentet. Tenerife, mint új helyszín jelenik meg, 4 pályát is kapunk a trópusi, de hegyekkel övezett szigeten.

Természetesen a frissítéshez új autók is járnak, 8 darab aszfaltszaggató monstrum érkezett(zik). A Lamborghini Aventador és az Audi R8 LMS Ultra csak bemelegítés, a következő hetekben még 6 másik autó is gazdagíthatja járműparkunkat. Ezeket a már ismert Time-Limited Events-nél tudjuk majd unlockolni.

Asphalt-8-Airborne-iOS-update

Továbbá matricákat is kapunk a dekoráláshoz, ezekkel további szintre emelhetjük a pimpelést, sokkal egyedibb autókat hozhatunk létre.

A multiplayer is bővült ezzel a verzióval, további kihívásokat is kapunk, de immáron az Apple Watch-összeköttetés is elérhető, hogy még véletlenül se maradj le semmiről!

Asphalt 8: Airborne

Asphalt 8: Airborne

Fejlesztő: Gameloft

Ár: Ingyenes
Méret: 1728.29 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Ha idáig még nem nyomtál volna a GET v UPDATE gombra (vagy nálad már magyarul van?), itt egy kedvcsináló gameplay videó, ahol Tenerifén száguldozik az egyik játékos:

 

Forrás: iDownloadBlog

Címkék:Vissza a tetejére ↑