Alkalmazás

Dátum: 2015-05-22 | írta: Hella

0

Új szolgáltatások a Spotify-on

iCentre

Az iPhone használók egyik kedvenc applikációja, a Spotify nemrég bejelentett néhány nagyszabású frissítést, ami lényegesen megváltoztatja az alkalmazás arculatát.

Elhatározták, hogy a zenei funkciók mellett még több tartalmat tesznek elérhetővé.

Az eredeti gondolat menetet követve megmaradnak a zenei szolgáltatásnál, de emellé újdonságként elérhetővé tesznek eredeti tartalmakat, podcastokat és videó klipeket is. Valamint egy nagyobb szabású szolgáltatás, a Spotify futó-funkció is tervben van, sőt össze is fogtak a Nike+ -szal, hogy még ütősebb legyen az alkalmazás.

spotify-running-nagy

Ez az app a futás ütemére választ zenét, attól függően, hogy milyen gyorsaságban haladsz. Berakhat neked egy kellemes kis Rammsteint, de akár hogy még ösztönzőbb legyen, Justin Bieber legújabb slágere is felcsendülhet. Viccet és elrettentést félretéve, úgy néz ki, hogy a jövőben ez egy rendkívül hasznos kis futóalkalmazás lesz, természetesen csak és kizárólag iPhone-ra.
Ezek mellett a kibővített tartalom magában foglal 6 eredeti számot, amit különböző zenei producerek válogattak össze.

Itt még a bővített tartalomban számítani lehet ezekre a forrásokra is többek között:
ABC, BBC, Comedy Central, ESPN, Fusion, stb.

A Spotify világszerte elérhető az Appstore-ban minden iPhone felhasználó számára, egy kissé lelombozó tény azonban, hogy az új funkciók egyelőre csak az USA-ban, Angliában, Svédországban és Németországban lesznek elérhetőek. Bár úgy gondolom, ha ott pozitív lesz a visszhangja, akkor a közeljövőben már hozzánk is eljuthatnak a fentebb sorolt újdonságok.

Addig is nézzétek meg a frissítéshez készített videót:

 

Forrás: 9to5Mac

Címkék:Vissza a tetejére ↑