Hírek

Dátum: 2015-05-25 | írta: Zehy

0

A hét hírei: Golyóálló iPhone 5c; Mire elég 16GB?; Jön az iPhone 6c; Magyar App Store stb.

iCentre

Mozgalmas hetet tudhatunk magunk mögött, ennek köszönhetően velős és tömény Apple-, azon belül pedig leginkább iPhone-hírek várnak Rátok.


Elsőként az egyik leghihetetlenebb dologgal kezdjük, hiszen a golyóálló iPhone 5c rendesen megosztotta olvasóinkat. Igazságot tenni nem fogunk, bár a brit rendőrség oldalán megosztott sztori elég hitelesnek tűnik…

Innentől aztán kőkemény találgatások jönnek, bár mindegyiknek van némi igazságalapja. Főleg a megszűnő 16GB-os mérettel kapcsolatos pletykák, hiszen ez az a méret, amit már tavaly is ki lehetett volna hagyni. Sokak szerint 32GB alatt nem érdemes okostelefont venni, hiszen a nagyméretű képek és videók rengeteg helyet foglalnak készülékünkön.

Ettől egy kicsit erősebb pletyka az iPhone 6c idei megjelenése, hiszen a műanyag iPhone nem volt éppen hangos siker, ám az Apple oldalán megjelenő baki elég árulkodónak tűnik. Egyelőre sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk a látottakat, pro és kontra legalább annyi indokot tudunk felsorolni.

Nem csak iPhone 6c, de 6s-pletyka is jutott a hétre, ez azonban annyira gyenge minőségű és silány próbálkozás volt, hogy teljesen elvethetjük.

Ami viszont biztos, az a magyar App Store magyarra váltása, tehát többek között ezentúl “Frissítés” és “Megnyitás” szerepel az eddigi angol nyelvű szöveg helyén.

Ezen kívül végre valahára elstartolt az Apple új tartozéka, a Lightning-csatlakozós dokkoló.

Erre a hétre is jutott koncepció-videó, ezúttal az iPhone Air nevezetű elképzelés látott napvilágot. De nem csak ez az egy videó tarolt a héten, hiszen az új Steve Jobs-filmből is kaptunk – szó szerint – egy pár képkockát.

Ja, el ne felejtsem, az Apple pert nyert a Samsung ellen.

Címkék:Vissza a tetejére ↑