Hírek iphone-6 sony-ios9

Dátum: 2015-05-26 | írta: @dmin

1

A Sony lesz továbbra is az Apple kizárólagos kamerabeszállítója?

iCentre

A japán szórakoztatóelektronikai óriáscég, a Sony már régóta az Apple kamerabeszállítója, már ami az iPhone és iPad készülékeket illeti.

A japán média tényként kezeli a kizárólagosságra vonatkozó hírt, hiszen az Apple és a Sony kapcsolata igen erős, és várhatóan a jövő iPhone-jainak iSight kameráiba kerülő CMOS-szenzorokat is kizárólagosan ők szállítják a cupertinóiaknak.

Míg a jelenlegi iPhone 6 és iPhone 6 Plus a Sony nyolc megapixeles Exmor RS ISX014 szenzorával rendelkezik, addig a következő iPhone-t egy nagyobb felbontású, tizenkét megapixeles Sony RGBW subpixel technológiával rendelkező kamerával láthatják le, amely tovább javítja a készülékek fotózási teljesítményét gyenge fényviszonyok mellett is.

Az erre vonatkozó váltást a KGI elemzője, Min-Chi Kuo is megjósolta egy gyorsabb A9 chippel, 2GB magasabb órajelű LPDDR4 RAM-mal és rózsaarany színnel együtt.

Hogy ebből mi válik valóra, az egyelőre a jövő zenéje.

Forrás: idownloadblog

Címkék:  • Burgi

    Nagyon bízom benne, hogy lesz 2 GB ram. Ez az nagyon kevés. Szerintem durván zavaró, hogy ha már 5 alkalmazás nyitva van akkor “elfelejti” a telefon, hogy éppen mit is csináltunk az egyikben….

Vissza a tetejére ↑