Hírek

Dátum: 2015-06-01 | írta: Hella

0

iPhone a tenger mélyén

iCentre

Bizonyára ért már olyan nem túl kellemes élmény mindenkit, amikor a féltve őrzött iPhone-ja, ami köztudottan nem ápol jó barátságot a vízzel, mégis veszélyes közelségbe került azzal.

Leesett egy kis tócsába, lefröcskölődött stb.

A másik nem éppen kellemes érzés, mikor nem találjuk szó szerint drága telefonunkat, mert elfelejtjük hova tettük, vagy éppen más miatt nem tudjuk hová lett. És a legrosszabb, amikor a kettő valahogy összemosódik. 😀

Gregory Papadan ugyan a víztől nem rettent vissza, így iPhone készülékét egy vízálló tokkal  felruházva máris a tenger felé vette az irányt, hogy csobbanjon egyet és képeket is készítsen a víz felett és alatt. Azzal azonban nem számolt, hogy mikor vissza akarta dobni a készüléket testvérének a hajóra, az nem tudta elkapni, és az iPhone tovább repülve visszacsobbant a tengerbe.

Persze egyből megpróbálták megkeresni és csodák csodájára a telefon meg is lett, hála a hajó kapitányának, aki segített nekik.

Ami azonban érdekesebb, hogy a kamera bekapcsolva maradt, így a repüléstől, a csobbanásig, az elmerülésig és a megtalálásig mindent rögzített.

A testvérek persze a videót fel is rakták Youtube-ra, így bárki megnézheti a szerencsés egymásra találást.

Ha pedig Ti is ilyen kalandra vágynátok, azért inkább ne dobáljátok az iPhone-t. 😀

A nem mindennapi kaland, vagyis az iPhone merülése az alábbi videón megnézhető:

 

Forrás: Uproxx

Címkék:Vissza a tetejére ↑