Hírek

Dátum: 2015-06-05 | írta: Zehy

5

A Samsung tovább gyalázza az iPhone-t [VIDEÓK]

iCentre

Samsung Galaxy S6 és S6 Edge reklámok érkeztek, mindjárt mutatjuk is, miért érdekesek. Röviden: szar az iPhone.

A Samsung visszatért a gyökerekhez, hiszen kisebb kihagyás után ismét úgy döntöttek, hogy folytatják a rég “bevált” taktikájukat és tovább gyalázzák a piacvezető iPhone-t.

A féltékenységre mondjuk minden okuk megvan, hiszen jócskán az elvárt teljesítmény alatt vannak a Galaxy S6 és S6 Edge eladások, bár a 10 milliós darabszám azért nem rossz, sok mobilgyártó negyed ennyiért is összetenné a kezét…

Ettől függetlenül továbbra sem tartom túl elegánsnak az ilyenfajta marketinget, de úgy tűnik, nem csak én vagyok ezzel így, hiszen a világsajtó és úgy általában a cikkek alatt megjelenő kommentek sem értik a Samsung politikáját, egyenesen szánalmasnak nevezik azt.

Az első videó az Edge funkciót emeli ki, ami tényleg jól néz ki és biztos több előnyét is fel lehetne sorolni, mint hátrányát. Mondjuk a top 5 kontaktnál való színes jelzés pont nem az a forradalmi találmány, ezért sem értelmezhető az “iPhone-nak nincs ilyen és csak vibrál hívásnál” kijelentés.

 

A második videó már érdekesebb, itt az iPhone-ból sokszor hiányolt vezeték nélküli töltést veszik elő. Ezután rögtön a front kamerára ugrunk, mely széles látószögű, így sokkal jobb szelfiket lőhetünk vele, mint az iPhone-nal… Ezért a 6, jobb mint a 6.

 

Ahogy egy kommentelő fogalmaz:

Már rohanok is lecserélni!

Forrás: 9to5Mac

Címkék: • kepatrik

  Inkább az aksiidőt mérjék össze. iPhone 6 Plus = 1 nap
  (meg is érdemli aki ilyet vesz)

  • Márton Hegedűs

   Te biztos nem fogtál még a kezedbe egy ilyet se csak a hülyeségedet mondod! Még, hogy 2 nap… Ha annyi is akkor a Samsung 3. És nyugodt lehetsz, hogy a haverom aki Apple fan belátta h a Samsung bírja jobban.
   És ezt sokan mások is belátják!

   • expa

    Nálam 3 napig is szokta birni de 2-őt biztosan és csak iP6!

   • Tibi Atya

    a samsung egy nagy kalap semmi a videoból kiderült csak ocsárolni tudnak . kébzeld az ios rendszerü telefonok aksilyuk sokkal de sokkal tovább bírják az aksilyuk mint az androidosoké (y)

 • Andreas9109

  Nem tudnak olyan reklámot rittyenteni, hogy droidot vegyek.

Vissza a tetejére ↑