Hírek apple

Dátum: 2015-06-07 | írta: @dmin

7

Az Apple holnap zenei streaming szolgáltatást indít

iCentre

Tegnap a Midem zeneipari konferencián Cannes-ban, a Sony Music vezérigazgatója Doug Morris megerősítette, hogy az Apple a WWDC-n bejelenti a streaming zenei piacra történő belépését.

Morris úgy gondolja, hogy az Apple ezen húzásával visszaszerezheti a vezető pozícióját, amelyet annak idején az iTunes elindításával megszerzett.

Azt is megjegyezte, a hirdetés-támogatott streaming modellek, mint a Spotify, valójában soha nem voltak nyereségesek, az előfizetői szám pedig kevés a rentábilis működéshez.

Morris nem osztott meg további részleteket, hogy milyen funkciókkal fog bírni az Apple szolgáltatása.

A Wall Street Journal szerint az Apple nem kínál ingyenességet, 10 dollár lesz az előfizetés, így valószínűleg a reklámmentesség is garantálva lesz.

A Sony Music, az Universal Music Group, illetve a Warner Music Group csatlakozásáról még nincs pontos információ, azonban holnap a Moscone Centerben erre is fény fog derülni.

Arra is választ kapunk hogy az új szolgáltatás a Beats vagy más márkanév alatt jelenik-e meg.

Ti fizetnétek havi 3-4 ezer forintot egy ilyen lehetőségért?

ESTE KEYNOTE KÖZVETÍTÉS ITT A MiK-EN!

Forrás: TheVerge

Címkék: • isty98

  Ennyiért marad a Spotify.

 • Mateusz Hilton Grey

  Én biztos nem. Ha ingyenes lenne, letölteném, de így sajnos marad a Deezer és a Spotify!

 • جان چیک

  havi 3,99-et fizetnék max!

 • Mr. Burns

  1500 a Spotify, nem fizetnék 3-4000-et ugyanazért.

 • Andreas9109

  Van a T-Mobilos csomagban Spoty premium, szóval a 10 dolcsis árral esélytelen.

 • djdee

  szerintem az ár sokban függ a kínált szolgáltatástól. még nem tudni, mit adnának $10-ért, szóval, akár még meg is érhetné, de valszeg nem Mo. lesz az első számú célpiac. Azt gondolom, havi 1-3 ezer Ft-ot simán megér, hogy nem szar minőségű, “lopott” mp3-at hallgatok, hanem lossless-es, jogdíjas cuccot, vagyis ezzel elő lehetne mozdítani, hogy végre újra minőségi zenéket állítsanak elő… Most spotify premiumot használok, ugyanezért.

 • stüszi vadász

  Ez a családi opció 6 főre meg 15$ lenne? mert akkor az megéri. Ha nem és marad ez a 3-4000 ft akkor inkább már Spotify. Eddig ez bevált 1500ért:)

Vissza a tetejére ↑