Hírek apple music

Dátum: 2015-06-09 | írta: @dmin

0

Mi is az az Apple Music? [VIDEÓK]

iCentre

Elsőre csupán egy újabb alkalmazásnak tűnhet az Apple Music, azonban ennél sokkal többről van szó.

A legegyszerűbben úgy jellemezhetném, hogy egy zenei szupersztráda jött létre, amelyben hallgathatunk zenét, videózhatunk, rádiózhatunk vagy találkozhatunk kedvenc előadóinkkal – vagyis mindent egy helyen találunk.

A streaming szolgáltatás alapját az iTunes többmilliós zenei gyűjteménye biztosítja, vagyis lesz miből válogatni.

Az Apple Music célja ötvözni a meglévő megjelenési lehetőségeket, egy olyan alkalmazásban, amire eddig a Facebookot (rajongói oldalalak), a Youtube-ot (zenei videók) használták a zenerajongók.

A jelenlegi szolgáltatók egyike sem nyújt jelenleg ilyen teljes körűnek mondható szolgáltatást, hiszen az előadók naprakész információkkal láthatják el rajongóikat, bepillantást engedhetnek mindennapjaikba fotóik megosztásával. Ez az Apple Music egyik szolgáltatása, a Connect.

A Beats1 a rádiózás szerelmeseinek nyújt nagyszerű szórakozási lehetőséget. Természetesen ezt a funkciót is az alkalmazáson belül találjuk.

 

Siri integrációval is ellátták, amellyel kvázi bármire rákereshetünk és a bemutató tanúsága szerint elég jól használható.

Ne feledkezzünk meg a beépített zenelejátszóról, amivel a telefonunkon tárolt zenéinket tudjuk meghallgatni.

Az első három hónapban ingyenesen használhatjuk, azonban utána 9,99 USD-be fog kerülni, családi pakkban 14,99 zöldhasúért lehet hozzáférni hat személy számára, ami 2,5 dolláros havidíjat jelent, ez pedig nem mondható borsos összegnek.

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket, június 30-tól tehettek egy 90 napos próbát vele, amikor az iOS 8.4-be integrálva megérkezik.

100 országban indul, reméljük Magyarország is a kiválasztottak között lesz.

 

Ja, és nem lennék most a Spotify , a Tidal és társaik helyében, hiszen az Apple Music nem csak az almás eszközök kiváltsága lesz, hiszen Android operációs rendszerekre is érkezik.

A magam részéről egyébként egyelőre nem érzem akkora durranásnak, azonban az minden bizonnyal az előnyére fog szólni, hogy ennyi mindent egy helyen találhatunk. Így természetesen én is fogok tenni vele egy próbát, aztán majd meglátjuk. 😉

Címkék:Vissza a tetejére ↑