Hírek ios9

Dátum: 2015-06-10 | írta: @dmin

4

Hogyan lehetek iOS 9 tesztelő? Csak saját felelősségre!

iCentre

Rengetegen érdeklődtök, hogy miképpen juthatnátok hozzá az éppen aktuális béta verzióhoz, jelen esetben az iOS 9-hez.

Nos, eddig az Apple fejlesztői fiók és némi készpénz ellenében biztosította ezt a lehetőséget (vagy ezek a fejlesztők beregisztrálták külsős személyek iEszközeit az ő fiókjuk alá), azonban mostantól lehetőség nyílik bárki számára a tesztelésre, akit regisztráció után az Apple arra érdemesnek tart. Vagyis nem mindenkinek adja meg a cupertinói cég a lehetőséget, de a kiválasztás folyamatáról nincs információnk.

Fontos!

Regisztráció és telepítés előtt vegyétek figyelembe, hogy egy fejlesztői verzióhoz juthattok hozzá, ami nem biztos, hogy stabilan működik, tele lehet hibákkal, nem futnak a játékok vagy akadoznak, összeomolnak az alkalmazások.

Amennyiben mégis erre adnátok a fejeteket, készítsetek biztonsági mentést az adataitokról, így ha minden kötél szakad, egy iTunesban végzett restore-ral visszaállítható az előző – jelenleg ez az iOS 8.3-as iOS 8.4-es – szoftver.

CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE VÁGJATOK BELE!

Látogassatok el az Apple fejlesztői oldalára, pontosabban ide: https://beta.apple.com/sp/betaprogram

ios 9-2

Regisztráljatok vagy jelentkezzetek be.ios 9

Fogadjátok el a Felhasználási feltételeket és várjatok türelmesen júliusig, amikor az Apple értesítést küldd az iOS 9 és az El Capitan tesztelési lehetőségéről.

Természetesen továbbra is lehetőség a regisztrálatlan készülékre való ipsw felrakása, ebben sajnos viszont segítséget nem tudunk nyújtani. Hozzáértés nélkül nem is ajánljuk, így marad a Google, ha mindenképpen ezt az utat választjátok.

Forrás: Apple

Címkék: • Hát felraktam… Nekem egyenlőre nem tetszik, de remélem megszokom.. Szerintem használhatatlan az új App Switchert 🙁
  Jobs most hipersebességgel pöröghet a sírjában :'(

 • Hydraxxy

  Ömm én is beléptem, és kb mennyi idő mire azt mondják hogy, na te fiam felteheted az iOS9et?

  • “Fogadjátok el a Felhasználási feltételeket és várjatok türelmesen júliusig, amikor az Apple értesítést küldd az iOS 9 és az El Capitan tesztelési lehetőségéről.”

 • Ez nem az, aminek látszik.

  retina ipad minire én is felteszem kíváncsiságból…:D az nem olyan elsődleges eszköz, mint az iPhone-om…

Vissza a tetejére ↑