Hírek

Dátum: 2015-06-11 | írta: Zehy

0

Nálunk is elindul hamarosan az Apple Music?

iCentre

Nagyon úgy tűnik, hogy Magyarország nem lesz azon 100+ ország között, ahol elstartol június 30-án az Apple Music.

Ha hozzám hasonlóan valaki hiú ábrándokat kergetett arról, hogy még ezen a nyáron élvezni fogja az Apple Music adta előnyöket, az kezdje el hűteni magát. A Cult of Mac nyomozása nem hozott túl jó eredményeket, és ha nem is 100%-ig, de nagy valószínűséggel egyelőre nyugodtan kijelenthetjük, hogy nem leszünk a szerencsések között.

Az eredeti cikk írója végigkattintotta az apple.com oldalát, ahol a különböző nyelveket kiválasztva érdekes dologra lett figyelmes. Az elmélet szerint ugyanis az Apple Music bevezetésének egyik biztos jele lehet az iTunes eltünése a menüből, melyet a Music felirat váltott fel.

apple-itunes-location

HELYETT

apple-music-location

Az alábbi képen jól láthatóan be is jelölték azokat az országokat ahol lesz és azt is, ahol szerintük nem lesz Apple Music.

Apple-Music-map

Természetesen arra is figyelmeztetnek, hogy folyamatosan alakulnak a dolgok, egyelőre ugyanis csak az országok kétharmada, 66 szerepel a térképen megjelölve. Így biztos, hogy lesznek olyan helyek, amik jelenleg ugyan kékkel van jelölve, de hamarosan “zöldbe fordulnak”.

Egy picit persze csalódott vagyok, még ha a bejelentéskor sejtettük is, hogy nem leszünk a kedvezettek között, de aztán a 100+ ország kijelentésnél én egy hajszálnyit még bizakodtam. A jelen állás szerint azonban kár volt, és bár megleszek az Apple Music nélkül, egy próbát azért szívesen tettem volna vele.

És Te?

UPDATE 2015.06.26. – PEDIG LESZ! 🙂 Katt a LINKRE!

apple-music-magyar

Forrás: CultofMac

Címkék:Vissza a tetejére ↑