Hírek

Dátum: 2015-06-17 | írta: Zehy

1

Megöltek egy tinit, miközben vissza akarta szerezni az iPhone-ját

iCentre

A Find My iPhone használata drámai eredményt hozott.

Szögezzük le, a Find My iPhone egy remek funkció és sokszor hozott már megváltást a készüléküket elhagyó felhasználók számára. A mostani eset azonban tökéletesen rávilágít arra, miért kell a rendőrséget értesíteni, ha ellopják telefonunkat és mi magunk indulnánk a tettes után egyedül.

A 18 éves Jeremy Cookot több lövéssel ölte meg három fiatal Ontárióban vasárnap délután, miután telefonjának felkutatása eredményt hozott és számon kérte az elkövetőket.

A 18-21 év közötti gyilkosokat egyelőre nem fogták el, de személyleírás alapján gőzerővel keresi őket a helyi rendőrség.

find-my-iphone-gyanusitottak

A helyi bűnöldöző szerv embere külön felhívja a figyelmet az ilyen esetekre és mindenkit arra kérnek, ha felmerül az erőszak lehetősége, értesítsék inkább őket és boldogan segítenek mindenkinek a telefonjuk visszaszerzésében.

UPDATE

Mint arra egy olvasónk emailben felhívta a figyelmünket, a cikk címében és bekezdésében tévesen jelentettünk meg információkat, hiszen az eredeti cikkben csak példaként hozzák fel az Apple Find My iPhone szolgáltatását a bűncselekménnyel kapcsolatban. Valóban, elnéztük, az áldozat okostelefonjának a márkája nincs pontosan megnevezve. Köszönjük Tamásnak a korrigálást!

Forrás: CultofMac

Címkék:  • Hengelhoffer

    Kíváncsi lennék, hogy Magyarországon is boldogan segítenének.

Vissza a tetejére ↑