Hírek ios 9

Dátum: 2015-06-25 | írta: @dmin

0

Az iOS 9 telepítése jóval egyszerűbb lesz

iCentre

Érdekes információ látott napvilágot az iOS 9 kapcsán.

Ezek szerint a az iOS 9 a telepítés során csupán 1.3GB helyet fog igényelni, ami jóval kevesebb, mint az eddig megszokott, sok esetben akár 5Gb-os kicsomagolási tárhelyigény.

Természetesen ez a kisebb tárhellyel rendelkező iPhone-ok esetében lesz fontos kritérium, hiszen a 8 és 16Gb-os tárhelykapacitással rendelkező eszközök esetében eddig komoly fejvakarást eredményezett a frissítések telepítése.

Az összes iOS felhasználónak csak 37 százaléka tudta azonnal telepíteni az iOS 8-as verziót, ennyi embernek állt rendelkezésére a szükséges 5GB telepítési tárhely.

Ezzel a baráti lépéssel az Apple valószínűleg sokkal gyorsabb terjesztési ütemet fog elérni az iOS 9 esetében, mint az eddigi verzióknál.

Ráadásul egy új funkció is debütál majd az iOS 9-ben, mely figyelni fogja a tárhelyünket és a szoftver frissítésekor törölni fog appokat a telefonunkról, ha nincs rajta elég hely.

Természetesen az update után visszakerülnek az alkalmazások, és ezzel együtt minden megy tovább a maga útján, a felhasználó gyakorlatilag semmit nem fog észrevenni a műveletből.

Ez az újdonság a héten megjelent iOS 9 béta 2-ben vált ismertté a fejlesztők előtt, így egyelőre többet nem tudni róla és hivatalos sajtóanyag sem látott eddig napvilágot az ügyben.

Örülünk?

ios-9-space-update

Forrás: apfelpage

Címkék:Vissza a tetejére ↑