Hírek

Dátum: 2015-06-29 | írta: Zehy

0

iOS 8.4, Dr. Dre, Taylor Swift és persze Apple Music-holnap!

iCentre

Egyre biztosabb, hogy június 30-án ismét az egész világ az Apple-re fog figyelni!

Ekkor startol ugyanis az Apple streamingszolgáltatása a Music, mely a szintén ekkor debütáló Beats1 rádióval egyetemben 24/7 fog kiszolgálni több millió felhasználót. Az alkalmazáshoz természetesen új iOS is jár, így szintén holnap érkezik az előreláthatólag utolsó verzió, a 8.4 is.

Ráadásul a szép lassan csepegtetett információk, az árazás, a Taylor Swift vs. Apple-cicaharc (mely egyesek szerint csak egy jól kitalált marketingfogás) gondoskodtak arról, hogy az is erre figyeljen, akit egyébként eddig nem érdekelt a dolog.

Ennek a figyelemfelkeltésnek a következő lépése a mai bejelentés, mely Dr. Dre-vel hozható szoros összefüggésbe.

A világhírű rapper első albuma hivatalosan az első raplemez a világon, mely digitális formában jelent meg (természetesen CD-n), ám a holnapi Apple Music-rajton a tallózható tartalom között lesz!

Ez a lépés nagy szó, hiszen a The Chronic eddig sem az iTunes Store-ban, sem a Beats Music-on nem volt elérhető. Talán a mai fiatalságnak nem akkora horderejű ez a dolog, de biztosak vagyunk benne, hogy jó pár feliratkozót, majd előfizetőt jelent ez a világ számos pontján az Apple Musicnak.

Forrás: 9to5Mac

Címkék:Vissza a tetejére ↑