Alkalmazás lego

Dátum: 2015-07-01 | írta: Hella

0

Alkalmazásajánló: LEGO Minifigures Online


iCentre

Ha valódi LEGO rajongónak tartod magadat és iOS készülékkel rendelkezel, akkor van egy jó hírem!

A LEGO Minifigures Online, ahogy a neve is mutatja, egy online játék, ahol kiválasztva kedvenc Lego-figurádat, barátaiddal, de akár egyedül is megvívhatod csatáidat különböző, klasszikus LEGO világokban.

Íme egy rövid tájékoztató, hogy mit várhatunk a játéktól:
  • Ez egy online játék, az összes korosztály számára, ahol együtt játszhatsz a barátaiddal, ismerőseiddel és más LEGO rajongókkal az egész világon!
  • Válassz több mint 100 karakter közül – melyeknek megvan a saját személyiségük és király képességeik.
  • Fedezd fel a klasszikus LEGO világokat, kezdve a kalóz szigetektől az űrlények lakta bolygókig, ismerd meg egyedi történetüket és játékmenetüket!
  • Győzd le a különböző ellenségeket mint például a tengeri szörnyeket, a minotauruszt és az idegeneket! Szerezz tapasztalatot, hogy karaktered még erősebbé válhasson!

A játék már elérhető iPhone-ra és iPadre 4,99 dollárért, valamint (Steamen keresztül) Macre is, kissé húzósabb, 29,99 dolláros áron.

Letöltés az App Store-ból:

Fejlesztő:

Ár:
Méret: 0 MB

Bónusz még a LEGO Minifigures-ben , hogy más platformokon is elérhető lesz (pl. Androidon), ráadásul ezekbe a játékokba is be lehet csatlakozni saját karaktereinkkel.

Lentebb pedig a bemutató trailer, aki kedvet kapott hozzá, töltse le, a LEGO eddigi játékaiból kiindulva, ez sem fog csalódást okozni.

 

Forrás: iMore

Címkék:Vissza a tetejére ↑