Alkalmazás

Dátum: 2015-07-01 | írta: @dmin

0

Hogyan importáljuk lejátszási listáinkat az Apple Music-ba?

iCentre

Az Apple Music megjelenésekor sokan gondolták, hogy a cupertinói cég megkönnyíti a felhasználók dolgát.

Nos, az elvárások megvoltak. Az Apple az androidos eszközök tulajdonosainak az életét is megkönnyítette egy egyszerű migrációs eszközzel amikor azok iPhone-ra váltottak, hogy ne kelljen szenvedniük az adatok importálásával. Joggal várta tehát mindenki, hogy az Apple Music esetében is zökkenőmentesen menjen minden.

Sajnos ez esetében ezek a várakozások nem váltak valóra, hiszen jelenleg csak egy módja van, hogy a zenei lejátszási listáinkat átvigyük az almás streaming szolgáltatásba.

Ez pedig a jól megszokott kézzel pötyögés, mivel az Apple nem készített semmiféle segédalkalmazást, sem a Spotify, sem más zenei alkalmazás felhasználóinak.

Ezt kicsit rossz néven veszem, mert nem ezt vártam a világ leggazdagabb tech cégétől, sajnos ez egy fekete pontot ért nálam. Ettől függetlenül érthető a dolog, sok átjárás nem volt eddig xy platformok és Apple között, de ami a nagyobbik baj, hogy az eddig almás eszközökön elkészített zenelistáinkkal is gondok vannak Music esetében.

A bosszúságomat az is tetézi, hogy a Soundiiz nevű lejátszási-lista konvertáló oldalon szinte mindenhova küldhetjük a playlisteket az Apple Music-ot kivéve:  SOUNDIIZ 

Címkék:Vissza a tetejére ↑