Jailbreak

Dátum: 2015-07-02 | írta: Hella

0

Megérkezett az iOS 8.4 jailbreak és frissült a Springtomize is

iCentre

Gyors volt, mint a villám, mondhatnánk az iOS 8.4 jailbreak megjelenésére, hiszen az iOS 8.4 megjelenése után szinte azonnal kiadták a törés legfrissebb verzióját.

Ezzel szinte egy időben a Springtomize 3 iOS 8.4-es verziója megjelent, ami valljuk be, szorgos programozói tevékenységre utal.

A népszerű jailbreak tweak, a Springtomize 3 nemrég frissített verziója immáron teljes mértékben támogatja az iOS 8.4-es kiadását és már elérhető a Cydia Store-ban.

A Springtomize tweaket minden tapasztalt jailbreakes kedveli, ennek oka egyszerű, hiszen hatalmas szabadságot enged az iOS testre szabásában.

Azok számára, akik nem tudják miről szól a Springtomize:

A Springtomize jailbreak tweak lehetővé teszi a felhasználónak, hogy megváltoztassa és testre szabhassa az iOS majdnem minden részét.

A kezdőlapot, a zárolási képet, a mappákat és még rengeteg más területen lehetővé teszi a módosításokat.

Amennyiben a felhasználók korábban több tweaket is letöltöttek, hogy módosíthassák a beállításaikat, annyiban a Springtomize 3 most megoldás lehet, hogy egyszerre egy tweakkel beállíthassunk mindent, amihez korábban több program kellett, tehát egyszerűbbé válik a személyre szabás az iPhone-on.

 

A Springtomize csomag most frissült, így teljesen kompatibilis az iOS 8.4-gyel és a legújabb módosítási lehetőségeket tartalmazza.

Ha már van saját Springtomize-od, akkor megkapod a frissítést ingyen, ha viszont most szeretnél hozzájutni, akkor kőkemény 2,99 dollárért töltheted le készülékedre.

A tweak letölthető a BigBoss repóból és támogatja az összes iOS 8.4-es készüléket, mint az iPhone, iPad és iPod.

Fontos!

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy a cikkben leírtakért és a műveletek végrehajtása miatti kockázatokért az iphonekozosseg.hu nem tud kezességet vállalni, így mindenki csak saját felelősségére álljon neki az itt leírtaknak.

Forrás: redmondpie

Címkék:Vissza a tetejére ↑