Bulvár iphone 6s

Dátum: 2015-07-03 | írta: Hella

0

Az iPhone 6s 12mp-es kamerával és 4K-s videórögzítővel jöhet

iCentre

Az Apple iPhone 6s a most kiszivárgott információk alapján úgy néz ki, hogy egy erőteljesen felturbózott változata lesz „kistestvéreinek”.

Ming Chi Kuo nagy iPhone guru jóslata szerint, a 6s-t felszerelik egy 12 megapixeles kamerával ami valljuk be, nem kis ugrás a korábbi 8-hoz képest, így elég valószínű, hogy az eddig is erős kamerával ellátott készülék még inkább felkapott lesz a (hobbi)fotósok körében is.

Valamint 4K-s videókat is lehet rögzíteni majd az iPhone 6s-sel.

Amennyiben valakinek ez nem mondana sokat, akkor ezek azok a hatalmas, egészen pontosan 3840×2160 pixeles felbontású felvételek, amiket nézve mindenkinek tátva marad a szája, annyira tűélesek.

Persze ezek egyelőre csak spekulációk, egy a több milliónyi (általában kacsa) hírből, ami mostanság az iPhone 6s-ről megjelenik.

Nekünk egyelőre egy kis biztosítékot az tud adni, hogy Ming Chi Kuo megérzései általában bejönnek és, hogy ezeket az információkat állítólag a Foxconn dolgozói szivárogtatták ki az interneten, amiben arról is szó esik, hogy a 240FPS-es, lassított felvételt 1080p-ben veszi fel a slow-motion funkció, amit szintén belepréselnek az új csúcstelefonba. Ami azért valljuk be, nem gyenge teljesítmény lesz. 🙂

iphone 6s

Sajnos egyelőre ezekre a talán igaz, talán fals információkra kell hagyatkoznunk mindaddig, míg az Apple ősszel be nem mutatja az új okostelefonját.

Én mindenesetre örömmel olvasom ezeket a híreket. A slow-mo funkciót eddig is boldog-boldogtalan pillanatokban kihasználtam, hiszen sok minden jobban/viccesebben mutat lassítva, mint szokásosan.

A 4K felbontású videóért pedig egyenesen oda meg vissza lennék, gondoljunk csak bele hány fail videót rögzítettek iPhone-nal és ezután mennyit fognak! 😀

Forrás : imore

Címkék:Vissza a tetejére ↑