Hírek apple

Dátum: 2015-07-07 | írta: @dmin

1

Az Apple új oldala tovább növeli biztonságérzetünket

iCentre

Az Apple és a vele együttműködő partnerek mindig is törekedtek arra, hogy a lehető legjobb minőségű kiegészítők közül választhassanak a vásárlók.

Az Apple most kimondottan tartozékokra, pontosabban tokokra kihegyezett oldallal kedveskedik a vásárlóknak, ahol bemutatja azokat az irányelveket, amelyeknek meg kell felelniük az ott forgalmazott tokoknak.

Az iPadhez, iPhone-hoz és iPod touch-hoz készült tokok mindegyikének tesztek egész során kell helytállnia ahhoz, hogy bekerüljön az Apple Store kínálatába. Ezért biztos lehetsz benne, hogy bármelyik itt kapható tok iOS-készüléked tökéletes kiegészítője lesz.

Melyek is azok a vizsgálati szempontok , amelyeknek teljesülniük kell az Apple minősítésének kiérdemléséhez.

Dizájn
Megvizsgálják, hogy pontosan illeszkedik-e a tok a készülékre, szabadon hagyva annak minden gombját és csatlakozóját. Emellett leejtéstesztekkel győződnek meg arról, hogy a tok kellően strapabíró legyen a mindennapos használathoz.

Kamera
Tesztekkel ellenőrzik, hogy a tokok biztosan nem takarják-e el a kamera objektívjét és vakuját, és hogy nem rontanak-e a fényképek élességén és színhűségén.

Akusztika
Hanganyagok összehasonlításával győződnek meg arról, hogy a tok hatására nem romlik a FaceTime-hívások és a telefonhívások minősége, és nem változik meg a zeneszámok hangzása.

Érzékelők
A készülékekben több különféle érzékelő, például fényérzékelő és Touch ID-érzékelő is lehet. Ezeken is tesztekkel ellenőzik, hogy tokba helyezett és tok nélküli készüléken is ugyanúgy működnek-e.

Mobilhálózati és vezeték nélküli kapcsolat
Tesztjeikkel arról is meggyőződnek, hogy a készülék tokba helyezve is biztosítani tudja az Apple szigorú követelményeinek megfelelő jelminőséget – a mobilhálózati és Wi-Fi–kapcsolathoz egyaránt.

Azért azt hozzátenném, hogy az Apple Premium Resellerek is kínosan ügyelnek az általuk forgalmazott kiegészítők minőségére, ezért ott is bátran megvásárolhatjátok a kínálatukban szereplő iPhone- és iPad-tokokat.

Forrás:  Apple

Címkék:  • imre93

    Belkin TrueClear InvisiGlass képernyővédő iPhone 6 készülékhez
    11 EZER FORINT XD
    Azért a lehúzásnak is van határa.

Vissza a tetejére ↑