Bulvár iphone 6

Dátum: 2015-07-07 | írta: @dmin

0

Teniszkönyök után itt az iPhone 6-könyök – Mi van???

iCentre

Az élet igencsak furcsa sportsérüléseket produkál, azonban a 2015 februárjában felröppent hírek szerint, az amerikai kosárlabdaligában előfordult az “iPhone 6-könyök” nevű sérülés.

Azt nem tudom, hogy a fű legalizálása, vagy a nagy hőség ment Matt Bonner (vörös srác középen) NBA játékos agyára, azonban ezzel a furcsasággal próbálja magyarázni az utóbbi időszakban bekövetkezett formahanyatlását.

A teniszkönyökről már biztosan hallottatok, de Matt szerint igenis létezik iPhone 6-könyök, amit a nagyobb képernyő távolabbi sarkainak megérintéséhez szükséges izmok és ízületek deformációja okoz.

Ekkora hülyeséget régen hallottunk, bár a tizenegy éve a San Antonio Spursben játszó játékos váltig állítja, hogy sikertelen dobásai mögött az Apple okostelefonjának mérete áll.

Gondolom nem hallott arról – itt most Tippek és trükkök rovatunk következik -, hogy a Home gomb kétszeri könnyed megérintésével a felső traktusban található alkalmazások lejjebb csúsznak és így már megerőltetés és iPhone 6-könyök létrejötte nélkül is könnyedén kezelhetjük őket.

Matt, olvass MiK-et!

Forrás: rollingstone

Címkék:Vissza a tetejére ↑