Hírek iphone 6s

Dátum: 2015-07-08 | írta: @dmin

4

Az Apple rekordmennyiségű iPhone 6s modellt rendel

iCentre

A The Wall Street Journal információi szerint Tim Cook és csapata további óriási sikereket vár el a szeptemberben érkező új modelltől, az iPhone 6s-től!

A jelentés szerint a mai napon az Apple rekordot jelentő, 85 és 95 millió darabszám közötti előrendelést ad le beszállítóinak a következő generációs okostelefonjára. A tavalyi megrendelésekre jócskán rápakolt a cupertinói cég, hiszen az iPhone 6 és 6 Plus esetében “csupán” 70-80 millió darab szerepelt a rendelési íven.

A jelentésben az is szerepel, hogy a Force Touch szolgáltatást mindkét eszköz, tehát a 4,7 és az 5,5 inches modell is támogatni fogja. Továbbá új szín érkezése is valószínűsíthető, pink vagy rózsaarany változat szerepel a lehetséges tervek között.

Mint általában, a Foxconn és a Pegatron lesz a két szerencsés gyártó, de esetleges kapacitásproblémák esetére a Wistron nevű gyár is készenlétben áll.

Forrásmactrast

 

Címkék: • imre93

  Annyira rühellem ezt az Appleben. Kb 9 napja vettem iPhone 6-ot mert már “megfizethető” 185000 Forintért hozzá lehet jutni. Erre tessék.

  • Dinomdanom

   Autot is par honapra veszel ?? Es miert ahhoz viszonyitassz hogy te mikor vetted a telefonodat ? A kutyat nem erdekli mikor van ra penzed … Lassan egy eve kinn van a 6 🙂 amivel ugy gondolom 2 talan 3 evig boven el lesznek a tulajok… Addig meg osszerakod a masikra havonta 😉

   • imre93

    Hogy lehet egy autot és egy telefont összehasonlítani? Egy 10 éves autó is el fog oda vinni ahova egy 1 éves.. Mind a kettő tud 130-al menni. Egy telefon pedig évről évre annyit fejlődik hogy ég és föld a különbség közte és elődje között.

    • Biff Tannen

     Ezért (se) ésszerű ennyi pénzt fizetni egy okostelefonért. Ma holnap elavult lesz és gyakorlatilag semmi mást nem teszel, mint havi díjat fizetsz az Apple-nek. Vagy azért, mert rakod félre az új eszközre, vagy mert már ki is köhögted. 2-3 éves lízingről van szó, amibe olyan szépen belesétálnak világszerte milliók, hogy öröm nézni. Ráadásul soha nem jár le, mert folyton az újabb modellekre csábítanak, és a régi egy idő után már nem fejleszthető. Nincs memória bővítés, az akku csere egy külön tortúra. Az én elvem az, mit ad a szolgáltató 0,-Ft-ért? És ezt 2 évente frissítem. Egy tetves fillért nem költöttem telefonra az elmúlt 6 évben és egyre jobbak az eszközeim. E közben az iPhone tulajok ha jól számolom 600 ezret égettek el, alsó hangon és ugyan úgy elavult a termékük jövőre, mint nekem. Think mcFly, Think!

Vissza a tetejére ↑