Hírek

Dátum: 2015-07-08 | írta: Zehy

1

Robbantott az iOS 8.4

iCentre

Alig egy hét telt el az iOS 8.4 debütálása óta, de a Mixpanel adatainak felhasználásval már az is nyilvánvalóvá vált, hogy villámgyorsan elterjedt az új szoftververzió.

screen-shot-2015-07-08-at-09-41-39 Ez a szám egyébként a 9to5Mac szerint még nagyobb is lehetne, de a hasonló időben megjelent iOS 9 is nagy szeletet hasít a kördiagramból, náluk pl. ez a 3. legnépszerűbb iOS, amiről az oldalukat látogatják.

Mivel az iOS 9 egyelőre nem tölthető le hivatalosan a nagyközönség számára, csak béta verzió van belőle, ezért a Mixpanel fenti táblázatában nem is szerepel.

Nem véletlen egyébként a nagy érdeklődés, hiszen az Apple Music-ot elhozó iOS 8.4 remekül volt felvezetve. A rengeteg pletyka, a csak itt megjelenő újdonságok, Taylor Swift nyílt levele, mind-mind növelték a hype-ot, így egyáltalán nem meglepő a gyors terjedés.

Azt sem szabad elfelejteni, hogy az iOS 8 egyik újítása volt a kisebb tárhely használat a frissítés során, így valószínűleg a userek is nagyobb hajlandóságot mutatnak az új verzió telepítésének irányába. Összességében az iOS 8 egyébként 84%-on áll az iOS-felhasználók körében. ios-8-usingForrás: 9to5Mac

Címkék:  • imre93

    Az biztos, hogy az aksiidőn nagyot robbantott. 8.3 nagyon merült az iPhone 6 de most meg sem moccan az aksi.

Vissza a tetejére ↑