Hírek iphone 6s

Dátum: 2015-07-10 | írta: @dmin

2

Előrehozott Samsung Note 5-megjelenés az iPhone 6s miatt

iCentre

A Samsung a Galaxy Note 5 phablet új változatát várhatóan augusztus közepén indítja az iPhone 6s sikerének beelőzése érdekében.

Mint azt megírtuka Wall Street Journal számolt be a hét elején arról, hogy az Apple minden idők legnagyobb indulási gyártási mennyiségével készül az iPhone 6s és 6s Plus rajtjára. 

A Samsung szóvivője nem kommentálta a Reuters értesülését, miszerint a bemutató időpontja előbbre kerülne, azonban a HDC Asset Management alapkezelője Park Jung-Hoon elmondta, hogy a Samsung keményen fog dolgozni azon, hogy fenntartsa a részesedését a high-end piacon, ahol ugye az Apple az egyedüli ellenfél. A 2014-es év eredménye nem volt túlságosan hízelgő a Samsung számára, hiszen a profitja három éves mélypontra csökkent – ez is állhat a sietség hátterében.

Véleményem szerint az előrehozott megjelenés nem veszélyezteti az iPhone 6s sikerét, hiszen már évek óta tendencia, hogy az androidos eszközökről többen váltanak iOS-re, ami jócskán pótolja az esetleges ellenirányú mozgásokat.

Ti mit gondoltok, veszélyeztetheti a Galaxy Note 5 korábbi megjelenése az Apple sikereit?

Forrás: recode

Címkék:  • Péter

    Az utolsó előtti sorokkal egyetértek. Az Apple minden évben mutat valami újat. Így a legtöbben kíváncsiak az újdonságokra.

  • Alex

    Hat a valtas kicsit tulzo…Ha nezem az emberek kezeben a telokat , minden 5. Iphone .a tobbi Androidos valami (nem biztos hogymind Samu)Kb. a 4bol 2-3 az.Itt New Yorkban.Hello cikk iro,….

Vissza a tetejére ↑