Nagyvilág

Dátum: 2015-07-10 | írta: @dmin

0

iPhone-tilalom a Bayern Münchennél

iCentre

A világ egyik legjobb és gazdaságilag legsikeresebb labdarúgócsapata, a Bayer München igen érdekes szponzorációs szerződést kötött, amely az iPhone és más okos-telefonok tilalmát eredményezi a bajoroknál.

A platina szponzor szerepet és az ezzel járó kizárólagos jogokat egy olyan gyártó- a Gigaset – vásárolta meg, akinek jelenlegi választékában nem is található okostelefon.

Az első iPhone-gyilkos készülék a szeptemberi IFA-n mutatkozik be.

Arra kíváncsi lennék, hogy a nem éppen a szerénységükről híres játékosok miképpen fognak megbirkózni azzal a pszichés teherrel, hogy nem használhatják kedvenc iPhone vagy Galaxy készüléküket.

iphonetumblr_louq5v3i9e1qfzudao1_500[1]

A tilalom egyébként minden hivatalos, tehát az FC Bayern Münchenhez köthető eseményen érvényes, vagyis a játékosok szinte csak otthon vehetik elő almás telefonjukat.

A Gigaset eddig nem volt jelen mobilpiacon, főleg vezetékes és vezeték nélküli rendszerek terén alkotott kimagaslót, fő részvényese egy hongkongi milliárdos, Pan Sudong.

A német mellett a kínai piac is a lehetséges célok között szerepel, hiszen a Bayern München igen jelentős távol-keleti rajongótáborral, mintegy 90 millió szimpatizánssal rendelkezik.

Forrás: welt

Fotó: Jens Büttner dpa/lmv

Címkék:Vissza a tetejére ↑