Hírek

Dátum: 2015-07-13 | írta: Zehy

1

Vízállóság-teszt: iPhone 6 vs. Galaxy S6 Edge vs. Red Bull [VIDEÓ]

iCentre

Gondolkoztál már azon, milyen lenne a piac két legjobb-legismertebb-legmegosztóbb* telefonját több liter Red Bullba rakni? Mi sem.

Valakinek mégis eszébe jutott, stoppert indított és ráadásul videóra is vette a történteket.

Ugyan semmi jelentősége, de a Samsung mindössze 9 percig bírta a megpróbáltatásokat, míg az iPhone 6 ennek többszöröse után is “működött”.

Ez persze továbbra sem jelenti azt, hogy az iPhone víz-, netán cseppálló lenne, az Apple sosem mondott semmi ilyesmit, így óvatosan a víz-, netán habpartik közelében.

*A kívánt rész aláhúzandó.

 

Címkék:  • Istvan Bende

    Továbbra is feleslegesnek tartom az ilyen teszteket, még akkor is, ha jómagam is almás vagyok, mert ez nem a vízállóságot mutatja meg. Akkor lenne korrekt a teszt, ha a folyadékban folyamatosan forgatnák őket, hogy a készülékházban lévő levegőbuborékok is kijussanak a készülékből. Továbbá, arról sincs info, hogy egy ilyen teszt után a mikrofon, hangszórók, egyéb belső hardver elemek (wifi modul, BT, 4g, rezgőmotor, home gomb, stb) képesek-e a megfelelő működésre?
    Szóval, nagyon óvatósan célszerű kezelni az ilyen videókat. Érdekesnek érdekesek, csak messzemenő következtetéseket nem kell levonni. belőlük.

Vissza a tetejére ↑