Hírek

Dátum: 2015-07-21 | írta: Zehy

8

Ez az iPhone-töltési módszer mindent megváltoztat [VIDEÓ]

iCentre

Nem csak iPhone-hoz, de androidos eszközökhöz is ajánlják ezt az életünket megkönnyítő találmányt, mely tényleg egyszerűbbé tesz innentől kezdve mindent.

Az Apple laptopoknál már régóta használt MagSafe technológiát ültették át okostelefonokra, az így kapott mágneses csatlakozó pedig maga a megváltás lehet a kétbalkezes, mindig mindenbe beakadó és lerántó embereknek.

znaps-magneses-tolto-4

Természetesen nem csak nekik, de jó szívvel ajánlható mindenkinek a megoldás, mely tuti sikernek ígérkezik.

Elég csak a többszörösen túlteljesített Kickstarter projektre ránézni, de saját példámból kiindulva is meg fog érni pár ezer forintot ez a megoldás az iPhone-om biztonságának érdekében.

 

Forrás: Gizmodo

Címkék: • Dukát Feren

  Ebből szabvány lesz 😀

 • Attila Gyurman

  Nekem azért van ezzel bajom, pedig nagyon jó ötlet. Az a baj, hogy kilóg a telefonból akkor is ha nem használom, és ezzel pont a lényegét veszti el. Nem akarom úgy vinni mindenhova a telefonomat, hogy kilóg belőle egy darab vas. Legalábbis ahogy a képeken kinéz úgy biztos nem. Főleg hogy az esetek 95%-ban csak éjszaka van töltőn a telefonom. Ha ezt jól kinézően meg lehetne csinálni helytakarékosan, akkor az apple már megcsinálta volna. De egyszerűen túl sok hely kell neki.

  • Fraky

   ezt úgy kell nekik megoldani mint a macbook-nál, hogy hasonlóképp süllyesztve van a telefonban a csatlakozó és az ellenoldal ugrik oda ami egy picit kiáll! 🙂

  • Brgitta Szekeres

   Ez hülyeség.Egyrészt az Apple sokszor csomó mindenre nem gondol,másrészt nem kötelező a telefonodban hagyni azt a kis vasdarabot.Otthon ráteszed a töltővégre és akkor dugod a telefonodba amikor használni akarod.Ennyire egyszerű.Amúgy meg ha teszel rá bumpert vagy tokot már nem lóg ki,mert azért nem annyira nagy.

   • Fraky

    Na igen csak ha már este töltés elött dugom be a kis fémdarabot akkor ennyi erővel egymozdulattal inkább rádugom a töltőt 🙂

 • Csorba Miklós

  Kérdés, hogy ez plusz a “kisvacak” hogy jön majd ki pld. a lenyíló tokokkal. Szerintem az enyémnél nincs elég hely számára. 🙁

 • Ferrum Virum

  2013

  • Ferrum Virum

   Ettől függetlenül az elgondolás, hogy a meglévő csatlakozót upgrade-elheti a felhasználó, tök jó.

Vissza a tetejére ↑