Hírek apple

Dátum: 2015-07-27 | írta: @dmin

0

Az Apple, a Google és a Microsoft közösen harcol

iCentre

Az Apple tizenkét másik céggel együtt csatlakozni fog a nemes kezdeményezéshez, amely a klímaváltozás negatív hatásait kívánja csökkenteni.

Szerte az országban az amerikai Business Act on Climate Pledge, aki a Fehér Ház támogatását is bírja, olyan támogató partnereket keres, aki tevékenyen rész tudnak vállalni az ez irányú törekvéseikben.

Az Apple mellett olyan cégek is csatlakoztak a nemes kezdeményezéshez, mint Alcoa, a Bank of America, a Berkshire Hathaway Energy, a Cargill, a Coca-Cola, a General Motors, a Goldman Sachs, a Google, a Microsoft, a PepsiCo, UPS, és a Walmart.

A résztvevők közül az Apple tudja felmutatni a legkomolyabb eredményeket, hiszen a már futó összes amerikai tevékenységeinek 100 százalékát megújuló energiából fedezi.

A 2016 végéig történő beruházások révén 280 megawatt tiszta energiát tudnak  majd előállítani, Arizona, Kalifornia, Nevada, Észak-Karolina, Oregon és Kína, Szecsuán tartomány területén.  

2011 óta, az Apple a szén-dioxid-kibocsátását, már ami a globális vállalati szolgáltatásokat, az adatközpontokat és a kiskereskedelmi üzleteket érinti, 48 százalékkal csökkentette.

Forrás: macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑