Hírek iphone 6

Dátum: 2015-07-28 | írta: @dmin

0

Az iPhone tartja el Apple-t

iCentre

Na, jó nem, de egyre inkább az látszik, hogy az iPhone átveszi a teljes uralmat az Apple felett, vagyis olyan mértékben járul hozzá a cupertinói cég sikereihez, hogy az már veszélyesnek mondható.

Hiába nőnek a Maces eladások, ha az iPad értékesítések zuhannak és az iTunes pedig a zeneipari változások – streaming előretörése – miatt nem képes kimagasló teljesítményre, az Apple Music pedig egyelőre inkább egy nagy nyűglődésnek tűnik a számomra.

bi_graphics_applerevenue_v03[1]

A Watch megjelenését az eredeti iPhone első eladásaihoz hasonlítják, azonban én úgy ítélem meg, hogy a piac már fejlődött annyit 2007 óta, hogy ezeknek a számoknak jóval nagyobbaknak kellett volna lenniük.

A Watch-ot egyébként a fenti kép Other szekciójában kéne keresnünk, azonban at Apple nem adott ki róla komolyabb tájékoztatás, az össze tudásunk itt található: KATT

A gondokat némiképpen enyhítheti egy új 4 inches iPhone bevezetése az 5s helyett, azonban ebben az esetben is csak iPhone-ról beszélünk, vagyis a probléma továbbra is adott.

Hogy az Apple miképpen fogja orvosolni vagy tervez-e az iPhone túlsúly leküzdésére valamit, még nem tudjuk, azonban a jelenleg hasító távol-keleti piac növekedése is stabilizálódhat és akkor komoly gondok lehetnek az almás cég háza táján.

iphone

Forrás: Business Insider 

Címkék:Vissza a tetejére ↑