Hírek macbook

Dátum: 2015-08-03 | írta: FluffyUnicorn

0

200.000 Macbook érkezik az IBM-hez

iCentre

Már májusban lehetett hallani pletykákat arról, hogy az IBM az Apple-el kötött vállalati együttműködésük keretében egy körülbelül 50.000 darabos Macbook vásárlással fogja megörvendeztetni a dolgozóit.

Egy tegnapi videó szerint viszont ez a szám a négyszeresére növekszik.

 

Az IBM azzal, hogy közel 200.000 darab Macbook  készüléket tervez vásárolni, a legnagyobb hivatalos partnerévé válhat az Apple-nek, nem is beszélve arról, hogy a dolgozói közel 70%-át ellátná az eddigi Lenovók helyett egy vadonatúj Mac-kel.

Az IBM célja az, hogy a következő években olyan munkaállomásokat hozzon létre, amelyek aktívan használják a Macbook ökoszisztémát.

A maradék 30%-nak se kell aggódnia – az IBM-nél, és az Applenél is szeretnék elérni a 100%-ot pár éven belül. Nyilvánvaló, hogy ez egy újabb hatalmas lépés a két egykori ellenfél közötti béke megszilárdítására. Az elmúlt időben rengeteg közös terven dolgoztak, különösen a vállalati környezetben használható appokra és programokra koncentráltak.

Egyelőre még nem látszik tisztán, hogy mi lesz ennek a hatalmas, nehezen átlátható közreműködésnek az eredménye, de egy biztos – szívesen dolgoznék most az IBM-nél.

Forrás:  appleinsider

Címkék:Vissza a tetejére ↑