Hírek iphone 6c

Dátum: 2015-08-04 | írta: FluffyUnicorn

0

Az Apple 2016-ra csúsztatta az iPhone 6c-t

iCentre

Az iPhone 6c-ről, az 5c utódjáról óta olyan régóta nem hallottunk, hogy sokak szerint a projekt a szekrény alá lett söpörve – de most kiderült, hogy további fejlesztések miatt csak 2016 második negyedévében számíthatunk rá.

Nagyon úgy tűnik, hogy a következő generációs okostelefon egy úgynevezett “FinFET” processzorral lesz felszerelve a megnövelt teljesítmény és hatékonyság érdekében. A 14/16 nanométeres FinFET chipeket a TSMC (Taiwan Semiconductor Manufactoring Company) és a Samsung fogja gyártani.

Különösebb okokat nem adtak meg a csúsztatásra, bár lehet, hogy ezzel akarják megnövelni az iPhone iránti keresletet a nyári hónapokban, különösen az olyan, gyorsan fejlődő piacokon, mint pl. Kína és India, ahol az olcsóbb iPhone 6c-re hatalmas lehet az igény. A dizájn is változni fog – az eddigi műanyag 5c helyett inkább a 6-os fém-kinézetét fogja átvenni a 4 inch-es képernyővel együtt.

Egy tegnapi felmérés szerint a Xiaomi újra az Apple fölé emelkedett az eladott készülékek számában – jó eséllyel az iPhone 6 és a szeptemberben érkező 6s miatti csökkenő érdeklődés miatt.

Forrás: cultofmac

Címkék:Vissza a tetejére ↑