Hírek

Dátum: 2015-08-06 | írta: FluffyUnicorn

1

11 millió Apple Music felhasználó – Eddie Cue le van nyűgözve

iCentre

Az Apple Music elég sok kritikát kapott mostanában, de még így is a legjobb választás köszönhetően annak, hogy három hónapig ingyen használható.

Eddy Cue szerint az elmúlt időben 11 millió felhasználót szerzett – közülük 2 millióan a 15 dolláros családi előfizetést célozzák meg a 10 dolláros normál licensz helyett.

Az eddigi számokat látva, le vagyunk nyűgözve“. – mondta Cue az USA Todaynek.

Nyilvánvalóan semmilyen garancia nincs arra, hogy a 3 hónapos próbaidő után ez a szám megmarad, – sőt, nagyon úgy tűnik, hogy csak a töredéke fog – viszont az Apple automatán ráterheli az egyenlegünkre az összeget, amint a próbaidőszak véget ér. (hacsak, nem mondjuk le azta szerk.)

Ennek a módszernek az erkölcsi része ugyan eléggé megkérdőjelezhető, de a szerződésben minden részlet benne volt.

Csak összehasonlításképpen, a Spotify körülbelül 20 millió előfizetővel rendelkezik, viszont az ő szolgáltatásuk már 2006 óta elérhető.

Az Apple bevallottan a 100 millió előfizető felé törekszik, ami nagyjából a duplája azoknak az embereknek, akik jelenleg valamilyen fizetős zenealkalmazást használnak.

A sok kritikára az Apple-nek is van válasza:

“Tisztában vagyunk azzal, hogy néhány felhasználónk problémákba ütközik, és utálnánk őket cserben hagyni, olyan gyorsan csináljuk a javításokat, amilyen gyorsan csak tudjuk.”

Sok újítás történt az elmúlt időben, valamint sok újdonságra van kilátás, például az új mixtape-rendszerre, amivel általunk elkészített válogatásokat tudunk ajándékozni barátainknak.

Ti használjátok az Apple Music szolgáltatást?

Forrás: CultofMac

Címkék:  • Motyon

    Isten ments, ott a spotify, ingyen. Csak 9 évet késett az Apple, miaz xdxdxdxd

Vissza a tetejére ↑