Hírek iphone

Dátum: 2015-08-11 | írta: FluffyUnicorn

0

Az iPhone miatt fog visszaesni az Apple?

iCentre

A KGI – a világ egyik legnagyobb bróker és befektető cége – szerint az Apple nem fog nőni, sőt, komoly esélye van annak, hogy visszaesik a versenytársakhoz képest a következő negyedévben az iPhone-nak köszönhetően.

A taiwani előrejelzés szerint a következő iPhone-ból 65 és 75 millió között fog fogyni, ami egy erős visszaesés is lehet a tavalyi 74.5 milliós eladásokhoz képest.

Ezt a pesszimista előrejelzést a KGI két tényezőre vezeti vissza, az első Kína gyenge gazdasági állapota.

A második pedig az, hogy az iPhone 6s egyetlen igazi újdonsága, a Force Touch nem nyűgözi le annyira a jövőbeni vásárlókat.

Az előző S modelek mind egy lenyűgöző újdonsággal jelentkeztek az elmúlt években: a 4s a Siri-t, az 5s a Touch ID-t vezette be, mind a kettő azóta az Apple legsikeresebb fejlesztései közé tartozik.

De a Force Touch nem ugyanaz a kategória, hogy beszélgethetsz az iPhone-oddal, vagy hogy a képernyő csak és kizárólag a Te ujjlenyomatodra nyílik meg.

A KGI arra is kitér, hogy az Apple lecsökkenti az iPhone 6s gyártási mennyiségét – ugyan csak 1 százalékkal, ami azért nem a legmeggyőzőbb bizonyíték.

Nyilván megvan a lehetősége, hogy a Force Touch a megjelenése után rendkívül népszerűvé válik, viszont egyelőre úgy tűnik, hogy az új iPhone lesz talán a legkevésbé sikeres az Apple panteonjában.

Forrás: 9to5MAC

Címkék:Vissza a tetejére ↑