Alkalmazás fallout shelter

Dátum: 2015-08-14 | írta: FluffyUnicorn

0

Fallout Shelter: Kijött az első frissítés az egyik legjobb iOS apphoz


iCentre

A Fallout 4 bejelentésével egy időben jött ki a Fallout Shelter iOS-re, és mindenki nekiállt ezerrel bunkert építeni, tekintve, hogy a Bethesda szokás szerint egy zseniális játékot engedett ki a kezei közül.

Nagyjából mostanra már mindenki megunta így “ezer” bentlakó körül a játékot, szóval mindenki készen állt arra, hogy végre leszokjon… Erre kijön az első Fallout Shelter-frissítés rengeteg újdonsággal és extrával.

Két új ellenfelet egyből kapunk, visszatérnek a Wastelanden mászkáló legbrutálisabb ellenfelek, a Deathclaw-k, valamint a Molerat-ek, akik a Menedékünket alulról fúrják majd meg. A lustább játékosok most már mindenki kedvenc robotjára, Mr. Handy-re bízhatják az unalmas kattintgatást, aki elvégez helyettünk minden begyűjtős feladatot, ha szeretnénk.

fallout shelter

Egyébként fejlesztették a játék motorját is, a sok száz fős Menedékek is akadás nélkül fognak futni. A Raidereknek már nem csak szerencsétlen lakóink életére fáj a foguk, hanem a nagy nehezen összekuporgatott NukaColás kupakjainkra (helyi fizetőeszköz) is, egy kis extra kihívást csempészve a játékba.

Rengeteg bugot kijavítottak, eltűnnek az időről időre előforduló repkedő Vault-lakók, és a napi kihívások elvárásai is sokkal kevésbé lesznek frusztrálóak.

Az 1.1-es frissítéssel együtt a játék megjelent az android-os platformokon is. A készítők szerint a közeljövőben is menetrendszerűen számíthatunk majd frissítésekre. Addig is: már csak két hónap van hátra a Fallout 4-ig!

Hogy érzitek, visszatértek Wasteland-re?

Fallout Shelter

Fallout Shelter

Fejlesztő: Bethesda

Ár: Ingyenes
Méret: 1118.59 MB

Az alkalmazás iPhone és iPad készülékeken is egyaránt használható.

Címkék:Vissza a tetejére ↑