Bulvár ipad pro

Dátum: 2015-08-20 | írta: @dmin

0

Érkezik az iPad Pro, minden jel erre utal

iCentre

Az AppSee nevű mobiladat-elemző cég számolt be arról, hogy iPad Pro jeleit vélte felfedezni az internetes statisztikákban.

Egy olyan iPad modellt azonosítottak, amely az iPad 6,8 jelet viselte és a felbontása is megegyezett egy 12 inch körüli modell lehetséges felbontásával, a bejegyzésekben 2732 × 2048 pixel szerepelt.

Néhány hónappal ezelőtt a tajvani iOS fejlesztő, Hiraku Wang megosztott iOS 9 béta kódot, amelyben hasonló méretű képernyőre talált utalásokat.

DisplaySearch nevű piackutató cég  még  januárban számolt be arról, hogy az Apple egy  2732 × 2048 pixel és 265 PPI kijelző felbontású táblagépet fejleszt.

KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo a mai napon egy olyan dokumentumot adott ki a befektetők részére, amelyben azt állítja, az iPad Pro Force Touch-kompatibilis érintőtollal fog rendelkezni és a tömegtermelése szeptemberben vagy októberben fog megkezdődni.

Kuo arra is számít, hogy Force Touch az Apple termékek standard funkciója lesz  , hasonlóan ahhoz, ahogy a Siri, a Touch ID, a Retina kijelzők és egyéb funkciók is megjelentek a frissen bemutatott eszközön.

Ezek alapján szinte biztosra vehető, hogy érkezik az egyelőre iPad Prónak nevezett eszköz.

Ti már várjátok?

Forrás: macrumors

Címkék:Vissza a tetejére ↑