Hírek iphone

Dátum: 2015-08-21 | írta: FluffyUnicorn

0

iPhone tulajok! Próbáljátok ki az új Galaxy telefonokat!

iCentre

A Samsung annyira biztosnak tűnik az új telefon felhozatalával, hogy megengedi az iPhone felhasználóknak, hogy egy harminc napos tesztidőszakra elvigyék az új készülékeiket, mindössze egy dollárért.

Az “Ultimate Test Drive”-nak elnevezett projekt készülékei közé tartozik a Galaxy S6 edge, a Galaxy Note 5, és az edge+.

Ha szeretnél részt venni a programban, és az Egyesült Államok területén élsz, csak annyit kell tenned, hogy az iPhone-odról felkeresed a Samsung promóciós weboldalát, majd kiválasztod a jelenlegi iPhone-odat, a Galaxy modellt, amit szeretnél tesztelni, valamint az elérhetőségedet és hitelkártya információdat közlöd a weboldallal.

A regisztrációval jó eséllyel feliratkozol a Samsung hirdetési kampányára, de ha ingyen ki akarsz próbálni egy ilyen telefont, akkor ez a legkevesebb.

Egyébként a kampány gyakorlatilag csak egy 30 napos kölcsönzési idő, és csak azok számára elérhető, akik 18 éven felüli amerikai lakosok.

Valószínűleg sokan csak a vicc kedvéért próbálják ki a kampányt mindenféle váltási szándékot nélkülözve, de a Samsung szerint még így is lesz pár felhasználó, aki gyorsan váltani fog.

A koreai cég ráadásul engedi, hogy mi válasszuk ki, melyik sim kártya opcióval kérjük a készülékünket, még egyszerűbbé téve a váltást, ráadásul segítséget nyújtanak abban is, hogy nyerjük ki a legtöbbet a kölcsönzött okos-telefonunkból.

Nem igazán értjük, hogy most a Samsung csak ennyire biztos önmagában, vagy borzalmasan kétségbe van esve.

Persze, lehet, hogy mindkettő.

Ti mit gondoltok az Ultimate Test Drive-ról? Kipróbálnátok?

ForrásiDownloadBlog

Címkék:Vissza a tetejére ↑